EL SAINET DE SEGONA

Fernando Vázquez: «És una òpera còmica, un paperot de LaLiga»

El tècnic del Deportivo assegura que l'Elx pot estar tranquil perquè ho donaran tot davant el Fuenlabrada, que pugna per la promoció amb els il·licitans

Desestimades les propostes per a l'ascens a Primera del Saragossa

A CORUÑA, 05-08-20.- El capitán del Deportivo de La Coruña, Álex Bergantiños, a su salida del cuartel de la Policía Nacional en Lonzas, A Coruña, donde hoy ha prestado declaración tras la publicación de un audio que envió a sus compañeros de equipo en el que tildaba el partido del Fuenlabrada de paripé. EFE/ CABALAR

A CORUÑA, 05-08-20.- El capitán del Deportivo de La Coruña, Álex Bergantiños, a su salida del cuartel de la Policía Nacional en Lonzas, A Coruña, donde hoy ha prestado declaración tras la publicación de un audio que envió a sus compañeros de equipo en el que tildaba el partido del Fuenlabrada de paripé. EFE/ CABALAR / Cabalar (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Si no hi ha canvis en el sainet de Segona, aquesta divendres (20.00 h.) es disputarà per fi el Deportivo-Fuenlabrada, 18 dies després que se suspengués pels positius de coronavirus en el conjunt madrileny. Tot i que els gallecs ja no s’hi juguin res, perquè han baixat, el seu tècnic, Fernando Vázquez, va dir a l’Elx  que estigui «tranquil» perquè sortiran a guanyar malgrat que sigui «una òpera còmica i un paperot» muntat per LaLiga.

Notícies relacionades

«L’Elx pot estar tranquil: el Deportivo lluitarà pels tres punts perquè té molt interès a guanyar aquest partit», va asseverar l’entrenador blanc-i-blau, utilitzant la paraula «paperot», per la qual el capità Álex Bergantiños va haver d’anar a comissaria a donar explicacions. «Aquest partit és una òpera còmica, un paperot. Això no significa que ens prenguem el partit com un paperot, sinó que és un paperot muntat per algú. Evidentment, és un paperot, com va dir el nostre capità, que ha muntat LaLiga», va remarcar.

El Fuenlabrada en té prou amb puntuar

L’Elx té un punt més que el Fuenlabrada, que al seu torn en té prou amb un empat a Riazor per aconseguir l’última plaça del ‘play-off’ d’ascens. LaLiga va denegar ahir les propostes del Reial Saragossa per al final de la competició en les quals demanava donar-la per acabada i l’ascens de l’equip a Primera, ja que és tercer, o bé l’ascens dels quatre equips que disputin la promoció. Javier Tebas, president de LaLiga, va respondre ahir per correu electrònic a la petició saragossista assenyalant que «no és possible perquè no és una causa que obligui a finalitzar la competició».