EL REPTE DE L'EXCAPITÀ BLAUGRANA

Xavi: «La meva meta principal, quan es doni, és el Barça»

«M'agrada la idea de Setién, ara i amb els seus anteriors equips: dominar i fer un joc vistós»

marcosl51709962 sadd sc s spanish coach xavi hernandez celebrates a goal dur200705145205

marcosl51709962 sadd sc s spanish coach xavi hernandez celebrates a goal dur200705145205 / KARIM JAAFAR

1
Es llegeix en minuts
Efe

Xavi Hernández va assegurar que la seva «meta principal» és entrenar el Barça, però ara està centrat en el seu club, mentre va assegurar estar «bé» després de veure’s afectat per la Covid-19.

«No amago, i ho he dit sempre, que la meva meta principal, quan es doni, és el Barça. És casa meva i seria un somni», va afirmar Xavi en una entrevista que publica aquest dimarts a ‘Marca’.

«Però ara estic centrat en l’Al-Sadd, il·lusionat en la nova temporada. Quan hagi de venir el Barça, a curt o llarg termini, ja vindrà», va afegir l’excapità blaugrana.

Respecte a Setién

«Sobretot, hem de respectar Quique Setién i li desitjo tot el millor a l’equip», va afirmar Xavi, defensant el model de joc de l’actual tècnic barcelonista.

«De vegades el Barça juga molt bé; d’altres, bé; i d’altres, no tan bé. Però m’agrada la idea de Setién, ara i amb els seus anteriors equips: dominar i fer un joc vistós».

«Hem vist partits molt bonics i molt bons del Barça amb Setién. Sens dubte», va afegir Xavi, el nom del qual va tornar a sonar fa uns dies quan s’especulava amb l’eventual sortida de Setién, després de perdre la lliga espanyola.

Notícies relacionades

«Amb Xavi hi tinc una relació excel·lent i amb ell parlem de molts temes. Però l’any que ve té contracte Quique Setién i és el que tenim contractat», va concloure el president del Barcelona, Josep María Bartomeu, diumenge en una entrevista amb el diari ‘Mundo Deportivo’.

Messi, a Qatar 2022

Xavi també sembla per ara centrat a Qatar, on ha hagut de confinar-se després de donar positiu per coronavirus. «Em trobo bé, tot i que aïllat, lògicament. I amb ganes d’entrenar aviat», va afirmar el tècnic, que veu el Mundial del 2022 com «una Copa històrica». «Serà una Copa històrica, sens dubte. La gent se sorprendrà del que és el país. En general, hi ha molts prejudicis i molta crítica infundada. Qatar ho té tot: un país petit, hospitalari i generós. Serà un Mundial històric», va afirmar, veient també Messi jugar-lo. «A Leo el veig jugant fins que ell vulgui». A nivell físic, és ràpid, fort, és una bèstia competitiva, un animal físicament. No tinc dubtes que jugarà a Qatar 2022», va concloure.