24 set 2020

Anar al contingut

TORNADA DE VUITENS DE LA CHAMPIONS

El Madrid no haurà de passar quarantena i haurà de jugar a l'Etihad

El Govern britànic confirma que la Champions queda al marge de la norma dictada dissabte segons la qual qualsevol viatger procedent d'Espanya ha d'estar dues setmanes aïllat

El Periódico

El Madrid no haurà de passar quarantena i haurà de jugar a l'Etihad

MANUEL BLONDEAU AOP PRESS DP AFP

El Govern britànic ha confirmat aquest diumenge que el Reial Madrid no s’haurà de sotmetre a la quarantena obligatòria de 15 dies per disputar la tornada de vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Manchester City, per la qual cosa la trobada es disputarà, com estava previst, a l’estadi Etihad

El Govern del Regne Unit va excloure aquest dissabte a Espanya de la llista de països segurs exemptes de quarantena, cosa que significa que els viatgers que arribin d’allà s’hauran d’aïllar dues setmanes en territori britànic. No obstant, aquesta mesura no s’aplicarà al Reial Madrid, que haurà de visitar Manchester el pròxim 7 d’agost, segons li ha comentat el Ministeri de Cultura i Esport a Sky Sports. 

D’acord amb una resolució del Govern publicada a principis del mes de juliol, determinats esdeveniments esportius, com seria en aquest cas la Champions League, estarien exempts d’haver de passar aquesta quarantena. Aquesta mesura es mantindria i provocaria que la UEFA no hagi de buscar solucions alternatives per disputar la tornada d’aquests vuitens de final. 

Dubtes per segona vegada

És la segona vegada que es planteja la possibilitat que el partit de tornada es disputi en un país neutral. Primer es va plantejar la possibilitat que les eliminatòries que no s’havien pogut finalitzar, com és el cas també del Barça-Nàpols, disputessin els partits de tornada en un camp neutral. «Volem jugar a Manchester», va dir llavors Pep Guardiola, tècnic espanyol del conjunt anglès, afegint que acatarien la decisió de la UEFA.  L’organisme es va decantar per per mantenir la condició de local a qui correspon.

Ara ha sigut una decisió del Govern britànic la que ha fet sobrevolar la possibilitat que l’Etihad no sigui la seu del partit, però el mateix consistori ho ha aclarit. El City acudeix amb un avantatge d’1-2 aconseguit en el Santiago Bernabéu davant un Reial Madrid que no podrà comptar amb el seu capità, Sergio Ramos, expulsat a l’anada.