El Madrid es rejoveneix amb Alocén

El base ha sigut escollit millor jugador jove de l'ACB els dos últims anys

12/02/2019 Carlos Alocén, del Tecnyconta Zaragoza

12/02/2019 Carlos Alocén, del Tecnyconta Zaragoza / ACB PHOTO / E. CASAS (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Barça i el Madrid intenten reconstruir els seus projectes després del dur revés que va suposar per als dos grans de l’ACB quedar-se sense Lliga. Els blaugranes, després de la clatellada de caure a la final davant del Baskonia, han recuperat la il·lusió amb l’arribada d’una llegenda al Palau, Sarunas Jasikevicius, i d’un dels millors bases d’Europa, Nick Calathes. I el Madrid, que ni tan sols va arribar a les semifinals, ha apostat per rejovenir el seu equip. A l’espera d’anunciar l’arribada de l’aler Alberto Abalde, el conjunt blanc s’ha reforçat ja amb el fitxatge del base Carlos Alocén, elegit els dos últims anys millor jugador jove de l’ACB. 

Notícies relacionades

El Madrid ja va moure fitxa l’estiu passat aconseguir el prometedor director de joc pagant 150.000 euros al Casademont Saragossa, tot i que va decidir deixar-lo un any més cedit al seu club d’origen. Allà Alocén ha demostrat tot el que ja se li intuïa i, més enllà de les seves estadístiques, amb 19 anys se li augura ara un potencial encara major.

Esperant Abalde 

Alocén ocuparà la plaça de Nico Laprovittola. Després del seu prodigiós any a la Penya, el base argentí no ha trobat el seu lloc a les ordres de Pablo Laso. Ara, l’ex-verd-i-negre podria posar rumb a Grècia per aprofitar el buit que ha deixat al Panathinaikos la marxa de Calathes al Barça. Als despatxos blancs, on estan a la caça d’un home alt que substitueixi Salah Mejri, el següent pas serà rubricar l’arribada d’Abalde, pel qual el Madrid pagarà al València Basket la clàusula d’1,5 milions d’euros. L’ex-verd-i-negre s’ha consolidat com un dels millors alers de la competició. 

Temes:

Reial Madrid