SEGONA DIVISIÓ

El Girona busca reforçar-se a El Molinón

Francisco confia a mantenir davant l'Sporting la línia positiva del seu debut (19.30 hores)

lmendiola53982554 03 07 2020 stuani celebra el tanto del triunfo del girona  d200705191917

lmendiola53982554 03 07 2020 stuani celebra el tanto del triunfo del girona d200705191917 / LALIGA

1
Es llegeix en minuts
Jordi Danés

El Girona intentarà donar continuïtat aquesta tarda a El Molinón (19.30 hores) al bon debut de Francisco, que es va estrenar divendres passat amb una valuosa victòria davant del Saragossa  (1-0). El tècnic, que té tots els jugadors disponibles, va incidir que hi haurà rotacions «perquè tots els jugadors són importants», si bé va reconèixer que hi ha casos, com el de Stuani, en què és més complicat donar descans tractant-se del màxim golejador i d’un futbolista diferencial en la categoria.

Amb 15 punts per posar-se en joc, Francisco prefereix la filosofia del partit a partit abans d’elucubrar sobre si hi ha possibilitats reals encara d’arribar al segon classificat. «No s’ha de pensar en res més enllà que en el partit d’avui. I a sumar de tres en tres, que és l’única manera que tenim per intentar mantenir esperances de mirar més amunt».

Millorar a fora

El tècnic també va treure importància al fet que el seu equip sigui el segon pitjor visitant de la Lliga (14 punts de 54 de possibles lluny de Montilivi), només empitjorat pel Numància (12). «Cal oblidar-se d’aquestes coses i pensar en el present. El que hagi passat fins ara queda en un segon pla. Evidentment, cal provar de reconduir aquesta trajectòria a fora i la millor manera és guanyant a El Molinón». Francisco també va advertir de la perillositat de l’Sporting: «És un equip amb jugadors molt dinàmics. Sempre estan ben organitzats en el camp i encara tenen possibilitats d’acabar entre els sis primers».

Notícies relacionades

El tècnic del Girona va incidir en la necessitat de jugar concentrats de principi a final. «Sabem que serà un partit llarg i és molt important tenir el control de les dues àrees». En aquest aspecte, Francisco es va mostrar molt satisfet de com ho va fer el seu equip en el seu debut davant del Saragossa:  «El futbolista sap que s’ha de treballar defensivament i ofensivament. Això és innegociable. Si vam deixar el rival amb només una ocasió en tot el partit és perquè tots els futbolistes es van sacrificar pel bé col·lectiu», va apuntar.

 

Temes:

Girona FC Futbol