21 set 2020

Anar al contingut

Nous plans

Tebas creu que la Lliga podria tornar al juny

El president de la Lliga Professional recorda que «no s'ha de córrer, perquè hi ha de termini fins al 28 de juny»

Tebas creu que la Lliga podria tornar al juny

PRENSA LALIGA

«El que cal fer és que es compleixin les etapes que ha marcat el president del Govern». Javier Tebas, el president de la Lliga de futbol professional (LFP), ha explicat que espera que la competició es pugui reprendre a mitjans de juny si la pandèmia del coronavirus ho permet. Ha dit el dirigent que és «molt important» acabar la competició admetent que «hi ha temps, que no s’ha de córrer».

En declaracions a Vamos de Movistar +, Tebas ha indicat que «hi ha de termini fins al 28 de juny», reconeixent, això sí, que «ja hi ha ganes de començar a entrenar-se». Però després de la «desescalada» plantejada per Pedro Sánchez en quatre fases diferents i de manera asimètrica, el president de la LFP ja veu «acabar la competició, que és molt important». 

Entrenaments individuals

La primera, la fase zero, permetrà tornar als entrenaments individuals als jugadors a partir del 4 de maig. Mentre a França ha quedat ajornada la Lliga fins al mes de setembre per ordre governamental, a Espanya s’ha entreobert la porta perquè pugui tornar el futbol.