PEL Covid-19

La Serie A italiana es planteja tornar als entrenaments el 18 de maig

La lluita per l''scudetto' podria reobrir-se a partir del 10 de juny si l'evolució de la pandèmia ho permet

marcosl52692532 soccer football   serie a   ac milan v genoa   san siro  mil200427100103

marcosl52692532 soccer football serie a ac milan v genoa san siro mil200427100103 / DANIELE MASCOLO

1
Es llegeix en minuts

El govern italià ha anunciat que el 4 de maig es podrà fer esport a nivell individual. Potser el futbol ho podrà fer també, però sempre de manera individual, i els entrenaments dels diversos equips es reprendrien a partir del 18 de maig, segons va anunciar el primer ministre italià, Giusseppe Conte.

¿Com? Encara no ha sigut definit. Tot i que les primeres notícies indiquen que se seguirà el mateix model de la Bundesliga, començant amb grups  i mantenint, en tot moment, la necessària distància social. Però aquesta data del 18 de maig és només un pla.

Protocol insuficient

Notícies relacionades

Vincenzo Spadafora, el ministre d’esports italià, ha sigut més prudent.  «Ara el protocol és insuficient», ha indicat, esperant que els treballs vagin accelerant-se perquè la federació pugui tenir en el seu nou projecte tots els condicionants necessaris.

La Lliga italiana també estudia la possibilitat de reprendre la Serie A a partir del 10 de juny. O el 14 de juny. Però tot està pendent de l’evolució de la pandèmia. «Treballarem amb els experts i amb tots els membres de l’estructura del futbol per trobar un acord», ha dit Conte.