MÉS CANCEL·LACIONS

França també suspèn la Lliga pel coronavirus

Portugal ha parat el seu campionat a causa de les pressions que han exercit els capitans dels equips de Primera Divisió

marcosl52085886 soccer football   ligue 1   paris st germain v montpellier  200202180502

marcosl52085886 soccer football ligue 1 paris st germain v montpellier 200202180502 / GONZALO FUENTES

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Lliga de Futbol Professional francesa (LFP) ha anunciat la suspensió del campionat, tant a primera com a segona divisió, a causa del coronavirus. Ho fa amb efecte immediat, per tant, les jornades previstes per a aquest cap de setmana no es disputaran, segons l’acord que ha assolit aquest divendres al matí en una reunió d’urgència. Queda suspesa fins a nou avís. Portugal ha adoptat la mateixa mesura. No hi haurà futbol professional a la Lliga lusitana arran que les pressions dels capitans dels equips obliguessin a prendre aquesta decisió.

Notícies relacionades

«Seguint l’anunci del president de la República i a fi de respondre a la crisi sanitària provocada pel Covid-19, el consell d’administració de la LFP ha decidit per unanimitat suspendre immediatament els campionats de la Lliga 1 Conforama i de la Domino’s Lliga 2», ha anunciat a les seves xarxes socials recordant que «la urgència avui és frenar l’epidèmia, protegir els més vulnerables i evitar els desplaçaments».

La LFP francesa havia previst a inicis d’aquesta setmana disputar els partits a porta tancada fins al 15 d’abril. Però l’evolució de la pandèmia, unit a les decisions adoptades pel Govern francès, li han fet cancel·lar el futbol professional. De fet, el sindicat de jugadors professionals francesos ja s’havia manifestat en la necessitat d’aturar com més aviat millor el campionat. 

Temes:

PSG Coronavirus