Viatge sorpresa

Cristiano Ronaldo s'aïlla a Madeira arran del positiu del seu company del Juventus

Les autoritats de l'illa portuguesa afirmen que l'estrella futbolística no té cap símptoma per tranquil·litzar la població

segea52755675 files  in this file photo taken on march 03  2020 juventus  200312160741

segea52755675 files in this file photo taken on march 03 2020 juventus 200312160741 / RUI SILVA

1
Es llegeix en minuts

Cristiano Ronaldo ha decidit confinar-se en solitari durant diversos dies a la seva illa natal de Madeira després que el seu company del Juventus, Daniele Rugani, hagi donat positiu en la infecció per coronavirus. Ronaldo ha fet saber a l’arribar a Madeira que no té símptomes de la malaltia, han anunciat aquest dijous les autoritats de l’arxipèlag portuguès.

«Ronaldo va deixar Itàlia fa diversos dies i el seu aïllament havia començat abans del viatge a Madeira», ha afirmat el responsable de salut regional, Pedro Ramos. «Tant el futbolista com la seva família són asimptomàtics», ha dit l’alt funcionari en una conferència de premsa celebrada a l’illa.

La mare es recupera d’un vessament

Notícies relacionades

L’estrella portuguesa va viatjar a Madeira amb la seva família per visitar la seva mare, que s’està recuperant d’un vessament cerebral sofert a principis de març. «El jugador va visitar la seva mare perquè els serveis de salut van poder garantir totes les condicions de seguretat, tant per a ell com per a totes les persones amb qui estava en contacte», ha afegit Pedro Ramos a Funchal.

Portugal va suspendre dimecres tots els enllaços aeris amb Itàlia fins al 24 de març a causa de l’expansió de l’epidèmia de Covid-19. Segons un informe establert dijous al matí, les autoritats sanitàries portugueses han detectat fins al moment 78 casos confirmats de contagi pel nou coronavirus.