a París

El PSG-Dortmund, a porta tancada

La decisió s'ha pres en aplicació de la nova normativa de seguretat que regeix a França

Dortmund (Germany), 18/02/2020.- PSG’s Neymar (R) reacts after scoring a goal against Dortmund’s goalkeeper Roman Burki (L) during the UEFA Champions League round of 16 first leg soccer match between Borussia Dortmund and Paris Saint-Germain in Dortmund, Germany, 18 February 2020. (Liga de Campeones, Alemania, Rusia) EFE/EPA/FRIEDEMANN VOGEL

Dortmund (Germany), 18/02/2020.- PSG’s Neymar (R) reacts after scoring a goal against Dortmund’s goalkeeper Roman Burki (L) during the UEFA Champions League round of 16 first leg soccer match between Borussia Dortmund and Paris Saint-Germain in Dortmund, Germany, 18 February 2020. (Liga de Campeones, Alemania, Rusia) EFE/EPA/FRIEDEMANN VOGEL / FRIEDEMANN VOGEL (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El partit de tornada de vuitens de final de la Lliga de Campions entre el París Saint-Germain (PSG) i el Borussia Dortmund, previst per aquest dimecres, es jugarà a porta tancada en aplicació de les noves mesures de seguretat a França davant el coronavirus.

La Prefectura de Policia de la capital francesa va indicar en el seu compte de Twitter que la decisió s’ha pres per complir les consignes decidides aquest diumenge pel Consell de Defensa del Govern, que va prohibir les concentracions de més de 1.000 persones.

El precedent

Notícies relacionades

El PSG ja va veure suspès el seu partit de la Lliga francesa contra l’Estrasburg, corresponent a la jornada 28 i previst per a aquest dissabte passat, a causa del coronavirus. La Prefectura (delegació del Govern) del departament del Baix Rin va assenyalar llavors en un comunicat que la presència prevista de 26.000 espectadors a l’estadi de la Meinau, molts dels quals havien d’arribar del departament veí de l’Alt Rin (un dels dos més afectats del país), era «un factor susceptible d’afavorir la propagació del Covid-19».

El Govern francès manté de moment el nivell 2 d’alerta, tot i que el pas al nivell 3, el de l’epidèmia per tot el país, es considera «inexorable».

Temes:

PSG Coronavirus