LLIGA SANTANDER

La jornada 27a de Lliga, partit a partit

Atlètic de Madrid i Sevilla disputen una autèntica final per la tercera plaça

jmexposito52326035 graf1459  madrid  16 02 2020   el delantero ruso del celta d200216212915

jmexposito52326035 graf1459 madrid 16 02 2020 el delantero ruso del celta d200216212915 / Chema Moya

4
Es llegeix en minuts
Irati Vidal / Barcelona

ALABÈS – VALÈNCIA

Alabès en ratxa

Divendres 21.00 h, Movistar LaLiga

L’Alabès continua en ratxa. Els ‘babazorros’ han agafat la dinàmica del joc de Garitano i continuen llançats en aquesta següent tornada. No obstant, la jornada 27 els porta una complicada visita. Mendizorrotza rep un València reviscut. Després de gairebé un mes sense conèixer la victòria, els de Celades es van retrobar amb la seva millor versió i volen tornar a llocs europeus. Acabar amb els tres mesos sense guanyar a domicili és més que un repte.

EIBAR – MALLORCA

Reina, un capità centenari

Dissabte 13.00 h, Movistar LaLiga

«Sí que es pot». Paraula de capità. Manolo Reina, estendard del Mallorca és clar quan se li parla de la salvació. Ell, que va fer 100 partits com a mallorquinista davant el Getafe, sap millor que ningú el que es cou dins el vestuari vermell. Perquè Reina, capità del Mallorca des de l’estiu en què va arribar ha viscut ja dos ascensos consecutius i sap el que és fer història a l’illa. Amb les seves parades impulsa els seus a Son Moix i fora. Amb el seu caràcter manté viu un vestidor que comença a créixer. Els de Vicente Moreno, malgrat caure davant del Getafe, estan demostrant un bon nivell. Ja tenen gol. I amb l’assegurança de vida centenària, tot és possible.

ATLÈTIC – SEVILLA

L’hora de la veritat

Dissabte 16.00 h, Movistar LaLiga

A l’Atlètic li ha arribat l’hora de la veritat. Després d’un inici atapeït de dubtes, els de Simeone s’han aixecat quan la temporada ho reclamava i afronten una setmana vital per als seus objectius. El primer escull és el Sevilla, que sembla haver superat la seva mala ratxa per refermar-se a la tercera plaça. El següent, el Liverpool.

BARCELONA – REIAL SOCIETAT

Finalista a casa

Dissabte 18.30 h, Movistar LaLiga

Tarda de contrastos la que es viurà al Camp Nou. El Barcelona, després d’una setmana convulsa al perdre el liderat, rep una Reial Societat que està vivint una de les seves millors temporades. Amb un equip jove però ambiciós ha aconseguit arribar a la final de Copa 32 anys després i ara espera continuar sorprenent i assaltar el fortí blaugrana, on els donostiarres no puntuen des de 1995.

GETAFE – CELTA

Sense Iago Aspas

Dissabte 21.00 h, Movistar LaLiga

Pendents del duel europeu i de l’embolic de jugar sense afició, els blaus reben un Celta millorat. El conjunt d’Òscar Garcia encadena quatre jornades puntuant i es vol allunyar de les places de descens. Per a això, no podran comptar amb Iago Aspas, que es perd la trobada per acumulació de targetes.

OSASUNA – ESPANYOL

Aquesta final sí

Diumenge 12.00 h, Movistar LaLiga

Van desplegar el seu millor joc davant l’Atlètic de Madrid però van acabar el matx amb un empat que té regust de poc. A l’Espanyol se li acaben les bales per aconseguir la salvació i tot i que està començant a jugar millor, només la victòria el pot consolar. Aquest cap de setmana la buscarà en un dels estadis més complicats: El Sadar.

VALLADOLID – ATHLETIC CLUB

Han tornat

Diumenge 14.00 h, GOL

L’Athletic Club ha tornat a la final de la Copa del Rei cinc anys després i sembla que no necessita tenir bones sensacions per guanyar. A Vila-real es va imposar per la mínima gràcies a un gol dels onze metres i al Nuevo Los Cármenes va tenir prou amb un gol de Yuri per certificar el passi a la final. Aquest cap de setmana necessitarà alguna cosa més si vol superar un Valladolid necessitat de punts.

LLEVANT – GRANADA

Amb els peus a terra

Diumenge 16.00 h, Movistar LaLiga

Van guanyar el Reial Madrid i el repte europeu s’acostava al conjunt granota. No obstant, Ipurua va tornar el Llevant a la realitat. Torna a estar en terra de ningú, però amb l’objectiu d’escalar les posicions que pugui. Davant un Granada històric que arriba de caure en semifinals de la Copa del Rei amb el cap ben alt.

VILA-REAL – LEGANÉS

Creu i ratlla

Diumenge 18.30 h, Movistar LaLiga

El Vila-real continua enfadat amb l’actuació arbitral de l’últim cap de setmana. Però sap que per arribar a l’Europa League ha de fer creu i ratlla. Per això, haurà de superar el tocat Leganés. Butarque no va ser un búnquer i els d’Aguirre veuen com l’objectiu de la salvació es comença a allunyar.

BETIS – REIAL MADRID

Punt d’inflexió

Notícies relacionades

Diumenge 21.00 h, Movistar LaLiga

El 2020 no li està anant gens bé al Betis, que encadena 10 jornades sense guanyar. No obstant, la visita del líder pot ser un punt d’inflexió. Els bètics han aconseguit dues victòries i un empat en els últims cinc partits contra els blancs. I aquesta vegada afronten el duel amb un doble repte: acabar amb la mala ratxa i aconseguir el primer triomf de Rubi davant el Madrid.