LA XACRA DE LA VIOLÈNCIA EN EL FUTBOL

Noves imatges de la baralla entre seguidors de l'Espanyol i l'Athletic a Cornellà

Una jutge imposa una ordre d'allunyament als cinc detinguts pels incidents

whatsapp-video-2020-01-26-at-161123 vid 26 161606 / periodico

1
Es llegeix en minuts

Noves imatges dels disturbis protagonitzats per seguidors de l’Espanyol i l’Athletic Club aquest dissabte a Cornellà han emergit. En aquestes es veu com els seguidors dels dos equips es llancen amb gran violència cadires i taules en un encreuament de carrers.

Mentrestant, la jutge d’instrucció número 3 de Cornellà ha imposat als cinc detinguts pels incidents ocorreguts abans del partit als voltants del RCDE Stadium una ordre d’allunyament d’un mínim de 1.000 metres de qualsevol camp on jugui el conjunt bilbaí.

Un ferit

Notícies relacionades

Segons va informar el Tribunal de Justícia de Catalunya, aquesta ordre contempla l’allunyament de qualsevol estadi, camp de futbol o espai similar on disputi un partit el quadro basc. A més, tots ells s’hauran de presentar de forma periòdica davant l’autoritat judicial.

La jutge ha obert causa per baralla tumultuària i lesions. En els incidents de dissabte, un home va resultar ferit. Tant l’Espanyol com l’Athletic, a través dels seus diferents portaveus públics, han lamentat i condemnat els fets.