mal presagi

El Madrid va perdre per 6-1 en la seva última visita copera a Saragossa

Els blancs no derroten en el torneig del KO els aragonesos a La Romareda des que Puskas va fer dos gols el 1962

GRAF5616. ZARAGOZA, 21/01/2020.- El delantero español del Real Zaragoza Javi Puado celebra tras marcar un gol, el segundo del equipo, durante el partido ante el RCD Mallorca correspondiente a la tercera eliminatoria de la Copa del Rey, disputado este martes en el estadio de la Romareda, en Zaragoza. EFE/Javier Cebollada

GRAF5616. ZARAGOZA, 21/01/2020.- El delantero español del Real Zaragoza Javi Puado celebra tras marcar un gol, el segundo del equipo, durante el partido ante el RCD Mallorca correspondiente a la tercera eliminatoria de la Copa del Rey, disputado este martes en el estadio de la Romareda, en Zaragoza. EFE/Javier Cebollada / Javier Cebollada (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El Reial Madrid tornarà a jugar a La Romareda, aparellat en el sorteig de Copa del Rei amb el Reial Saragossa en els vuitens de final, set anys després de la seva última visita, en Lliga. L’equip blanc només ha guanyat a la ciutat aragonesa una eliminatòria de set precedents i, en l’últim, el Saragossa va clavar sis gols a un Madrid amb Zinedine Zidane al terreny de joc.

L’afició del Reial Saragossa guarda el millor dels records de l’última visita del Reial Madrid en Copa del Rei a La Romareda, el 8 de febrer del 2006, ja que li va clavar un 6-1 en l’anada de les semifinals.

Amb López Caro comandant el Reial Madrid, el conjunt madridista va ser apallissat amb un onze que integraven: Iker Casillas, Míchel Salgado, Sergio Ramos, Iván Helguera, Roberto Carlos, Gravesen, Júlio Baptista, David Beckham, Guti, Robinho i Ronaldo.

Van guanyar amb Puskas

L’actual tècnic madridista, Zinedine Zidane, va entrar al camp als 65 minuts quan el seu equip ja perdia 5-1 i va acabar encaixant un sisè en un recital golejador de Diego Milito, que va fer quatre gols. Posteriorment, l’equip aragonès accediria a la final, després de caure 4-0 al Santiago Bernabéu, però la va perdre contra l’Espanyol.

Notícies relacionades

L’última visita del Reial Madrid a La Romareda es va produir en la Lliga, el 30 de març del 2013, i va acabar amb un empat a un. Era l’etapa del portuguès José Mourinho com a tècnic madridista i el punt el va aconseguir gràcies a un gol de Cristiano Ronaldo.

L’únic triomf coper del Reial Madrid a Saragossa es remunta al 1962, quan en l’anada de semifinals el conjunt madridista va vèncer 1-2 gràcies a un doblet de Ferenc Puskás.

Temes:

Reial Madrid