LLIGA SANTANDER

La jornada 21 de Lliga, partit a partit

La ressaca copera entra a escena amb diversos equips en crisi

zentauroepp50500904 seville  spain   october 20  luuk de jong of sevilla fc cele191026171846

zentauroepp50500904 seville spain october 20 luuk de jong of sevilla fc cele191026171846 / Aitor Alcalde Colomer

4
Es llegeix en minuts
Irati Vidal

OSASUNA - LLEVANT

Duel directe per la tranquil·litat

Divendres, 21.00 h, Movistar LaLiga

Un sol punt els separa en la classificació. I amb el mateix objectiu, el de viure en una zona tranquil·la el més lluny possible del descens, Osasuna i Llevant es veuen les cares al fortí navarrès. Tots dos arriben amb sensacions semblants, tot i que els granota van caure en Copa i els ‘rojillos’ van saber capgirar el marcador en els últims compassos. Als de Paco López, a més, els pesa la debilitat defensiva.

ESPANYOL - ATHLETIC CLUB

Efecte Abelardo

Dissabte 13.00 h, Movistar LaLiga

Sembla que l’Espanyol ha trobat la tecla de lliga. Des que Abelardo va aconseguir les regnes de l’equip, els periquitos sumen quatre punts de sis de possibles. I tot i que s’han acomiadat de la Copa, somien amb la salvació de la mà de les noves incorporacions: De Tomás, Cabrera i Embarba. A davant, tindran un Athletic que ve de patir per superar l’Elx.

Rodrigo Moreno, el ‘9’ referència d’aquest València / Efe

VALÈNCIA . BARCELONA

L’hora de la veritat

Dissabte 16.00 h, Movistar LaLiga

L’estrena de Setién no ha sigut com esperaven a Can Barça. Van guanyar més que van convèncer davant del Granada i van patir més de l’esperat a Eivissa. Però amb els titulars de tornada, el càntabre espera començar a sembrar el seu camí. El repte és difícil, el València de Celades, el millor local de la competició. Un local que presumeix del pretès relleu de Suárez, Rodrigo Moreno.

ALABÈS - VILLARREAL

Vigilant Pau i Moreno

Dissabte 18.00 h, Movistar LaLiga

El mercat d’hivern està revolucionant l’entitat babazorra. Se’n va anar Wakaso, va arribar Roberto Jiménez i van mantenir les ganes de reviure. Van començar a guanyar la passada jornada i volen tornar-ho a fer davant d’un Vila-real que ja està en la següent ronda de la Copa. En el conjunt groguet viuen pendents de Pau Torres i Gerard Moreno, dubtosos per a la trobada.

La salvació, més en joc que mai / Efe

SEVILLA - GRANADA

En-Nesyri porta gol

Dissabte 21.00 h, Movistar LaLiga

«En-Nesyri té unes condicions immenses», declarava Juande Ramos, exentrenador del Sevilla, il·lusionat.  Sap que al seu exequip se li està resistint el gol i que no hi ha remei més prometedor que el joc de l’internacional marroquí. Procedent del Leganés, el nou davanter sevillà ha il·lusionat l’afició amb poc més de mitja hora. Va disputar 24 minuts al Bernabéu i només nou en el xoc coper davant del Llevant, però n’ ha tingut prou En-Nesyri per mostrar el seu talent prometedor. El marroquí és potència i vigor. És generar ocasions del no-res i estar sempre en el lloc adequat. Aquell rere el qual es troba l’anhelat encert golejador que està faltant a Nervión. La marxa del ‘Chicharito’ als Estats Units obre encara més la porta de la titularitat a un davanter que no necessita gaire per marcar. Dues estones ha tingut. I va estar a punt d’anotar-li al Reial Madrid i de sorprendre en Copa amb una mitjana xilena. El seu pròxim repte, el prometedor Granada de Diego Martínez.

ATLÈTIC DE MADRID - LEGANÉS

Tocats però no enfonsats

Diumenge 12.00 h, Movistar LaLiga

Segueixen les baixes al si de l’Atlètic de Madrid. I segueix Simeone completant les convocatòries amb nois del filial. Per això, Diego Costa mostra les seves ànsies per tornar. Però abans que això passi, el ‘Cholo’ haurà de resoldre el tràngol de l’eliminació copera i la visita del Leganés. Els d’Aguirre continuen tocats per la marxa d’En-Nesyri i les victòries dels de baix els han ficat pressió.

CELTA - EIBAR

Ressaca copera

Diumenge 14.00 h, GOL

Ni en Copa. El Celta d’Òscar García no aconsegueix arrencar i més enllà de no conèixer la victòria en competició de lliga, ha vist com un equip inferior l’eliminava de la Copa. Per a la seva sort, l’Eibar arriba en les mateixes condicions. I amb la mateixa necessitat: puntuar per no complicar-se la vida. Sens dubte, serà un duel per superar crisi.

GETAFE - BETIS

L’hora del futbol

Diumenge 16.00 h, Movistar LaLiga

Setmana intensa a Getafe. El club blau ha perdut Cabrera ha acomiadat Bergara del futbol, ha donat la benvinguda a Deyverson i ha presentat Clemente Villaverde com a nou director general. Però Bordalás només pensa en el futbol i ja apunta el partit davant del Betis. Perquè en el conjunt verd-i-blanc sembla que les noves incorporacions han encaixat a la perfecció. Tot i que la Copa els ha tornat la realitat.

REIAL SOCIETAT – MALLORCA

No més sorpreses

Diumenge 18.30 h, Movistar LaLiga

Amb Willian José a l’aparador de sortida però amb la sensació que aquesta és la seva temporada. Així afronta la Reial Societat la pròxima trobada de lliga. Venen de guanyar en Copa però també de caure a la Lliga i no volen sorpreses davant d’un conjunt que arriba de golejar el València i caure estrepitosament en l’eliminatòria davant del Saragossa.

VALLADOLID - REIAL MADRID

El rei de l’empat

Notícies relacionades

Diumenge 21.00 h, Movistar LaLiga

És el rei de l’empat a la Lliga i la seva ratxa sense guanyar s’ha traslladat a la Copa. El Reial Valladolid necessita guanyar si no vol complicar la seva salvació. I rep un Reial Madrid disposat a lluitar pels tres títols. Això sí, sense Gareth Bale, que s’ha tornat a lesionar. Reinier, l’últim fitxatge blanc, no s’espera que debuti encara amb el primer equip.