decisió oficial

El Nàpols destitueix Ancelotti

El tècnic va ser acomiadat després de golejar el Genk per 4-0 en la Champions

Napoli head coach Carlo Ancelotti leaves the pitch at the end of the UEFA Champions League, Group E football match between SSC Napoli and KRC Genk on December 10, 2019 at Stadio San Paolo in Naples, Italy - Photo Federico Proietti / DPPI

Napoli head coach Carlo Ancelotti leaves the pitch at the end of the UEFA Champions League, Group E football match between SSC Napoli and KRC Genk on December 10, 2019 at Stadio San Paolo in Naples, Italy - Photo Federico Proietti / DPPI / Federico Proietti / DPPI / AFP7 (Federico Proietti / DPPI / AFP7)

1
Es llegeix en minuts

El Nàpols va anunciar la destitució de l’entrenador Carlo Ancelotti, que va dirigir el seu últim partit davant el Genk amb una victòria per 4-0 que va classificar el seu equip per als vuitens de final de la Lliga de Campions.

«La Societat Esportiva Calcio Nàpols ha decidit revocar el nomenament de gerent tècnic del primer equip del senyor Carlo Ancelotti. Les relacions d’amistat, estima i respecte mutu entre l’empresa, el seu president Aurelio De Laurentiis Carlo Ancelotti es mantenen intactes», va anunciar el conjunt italià.

Ancelotti va accedir al càrrec el 23 de maig del 2018 i va firmar un contracte de tres anys. En la seva primera temporada a la banqueta del Nàpols va col·locar el seu equip en la segona posició del campionat. Ara deixarà el Nàpols classificat per als vuitens de final de la Lliga de Campions i en la setena posició de la Lliga a 17 punts del líder, l’Inter.

Gattuso, nou entrenador

Notícies relacionades

L’exjugador del Milan s’ha convertit en el nou tècnic del Nàpols. Aquesta tarda serà presentat en una roda de premsa i firmarà un contracte de sis mesos que podria ser prorrogable fins al 2021.

Gattuso va entrenar el Milan del 2017 al 2019, tot i que en la seva etapa amb el club llombard no va tenir gaire sort pel que fa als resultats. La missió del nou entrenador serà canviar la dinàmica negativa del Nàpols, sobretot en la Lliga, ja que és setè en la classificació. A més, els vuitens de final de la Champions League seran tot un repte per a Gattuso.