TÉ 85 ANYS

Teresa Rivero, expresidenta del Rayo, a punt de ser desnonada

La viuda de Ruiz-Mateos no podrà continuar vivint al seu domicili a causa de la seva delicada situació econòmica

GRAF3320  MADRID  02 03 2018 - La expresidenta del Rayo Vallecano Teresa Rivero  izda   esposa del empresario fallecido Jose Maria Ruiz-Mateos  a su llegada esta manana a la Audiencia Provincial de Madrid donde hoy se celebra el juicio  por defraudar a Hacienda  La Fiscalia pide once anos de prision para la expresidenta del equipo madrileno por delitos contra la Hacienda Publica relacionados con el pago del IVA y del IRPF de 2009  2010 y 2011  EFE  Mariscal

GRAF3320 MADRID 02 03 2018 - La expresidenta del Rayo Vallecano Teresa Rivero izda esposa del empresario fallecido Jose Maria Ruiz-Mateos a su llegada esta manana a la Audiencia Provincial de Madrid donde hoy se celebra el juicio por defraudar a Hacienda La Fiscalia pide once anos de prision para la expresidenta del equipo madrileno por delitos contra la Hacienda Publica relacionados con el pago del IVA y del IRPF de 2009 2010 y 2011 EFE Mariscal / Mariscal (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Teresa Rivero, de 85 anys, està a punt de perdre casa seva i en els pròxims dies serà desnonada, si res no canvia. La que va ser l’expresidenta del Rayo Vallecano està vivint els seus moments més complicats a nivell econòmic. La viuda de Ruiz-Mateos ha reconegut en els mitjans que està arruïnada. 

El calvari econòmic de la família de Rivero va començar l’any 2011, quan l’empresa del seu marit, Nueva Rumasa, la qual el Rayo presidia, va entrar en concurs de creditors i finalment el mateix any, els Ruíz-Mateos van haver de traspassar les accions del club a un altre empresari.

A més, el 2018, Rivero va haver d’anar a declarar a l’Audiència Provincial de Madrid per presumptament haver defraudat la quantitat de sis milions d’euros a Hisenda en la seva gestió com a presidenta del Rayo Vallecano.  

Esperant el desnonament

Actualment, la seva preocupació passa exclusivament per saber quan es farà efectiva l’ordre de desnonament del seu domicili. Rivero va rebre fa pocs dies l’ordre judicial i, per tant, haurà d’abandonar la seva casa al barri d’Aravaca de la ciutat de Madrid. Les seves anteriors propietats estan embargades des de fa anys per la fallida de l’empresa Rumasa. 

Notícies relacionades

La seva situació familiar tampoc és bona, ja que va perdre una filla fa dos anys a causa d’un càncer. A tot això, el seu exmarit, José María Ruíz-Mateos va morir fa quatre anys i els fills de Rivero són a la presó per estafa.

Enrere queden els seus millors anys quan el 1994 es va convertir en la primera presidenta d’un club de futbol d’Espanya. Fins i tot l’estadi del Rayo Vallecano va ser reanomenat Teresa Rivero en honor a la dona de Ruiz-Mateos. No obstant, tota la felicitat es va acabar amb la fallida de Rumasa, i la situació de Rivero va anar de mal en pitjor.