el negoci del futbol

Tebas dimiteix com a president de LaLiga per optar a la reelecció

EPA3672. LISBOA (PORTUGAL), 05/04/2019.- El presidente de LaLiga española, Javier Tebas, atiende a la prensa tras participar, este viernes, en la asamblea general de la Asociación de Ligas Europeas en el Estadio Luz de Lisboa (Portugal). EFE/ Jose Sena Goulao

EPA3672. LISBOA (PORTUGAL), 05/04/2019.- El presidente de LaLiga española, Javier Tebas, atiende a la prensa tras participar, este viernes, en la asamblea general de la Asociación de Ligas Europeas en el Estadio Luz de Lisboa (Portugal). EFE/ Jose Sena Goulao / JOSE SENA GOULAO (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Efe

Javier Tebas, president de LaLiga, va dimitir aquest dilluns del seu càrrec per convertir-se en candidat i presentar-se a les eleccions de l’organisme futbolístic que se celebraran sense data determinada, segons va assegurar a través del seu compte oficial de Twitter.

«Presento la meva dimissió com a president de LaLiga per obrir un procés electoral a la presidència, al qual em presentaré», va informar, i va publicar una carta en la qual explica els «detalls» pels quals es considera imprescindible per repetir en el càrrec.

Temes:

Javier Tebas