polèmiques declaracions

Platini: «El VAR és una merda»

L'expresident de la UEFA, que ja ha complert la suspensió, es mostra en contra del videoarbitratge a la televisió italiana

platini

platini

1
Es llegeix en minuts

Michel Platini, antiga estrella del futbol mundial i president de la UEFA destituït per corrupció, va qualificar diumenge a la nit al VAR com «una merda» durant una entrevista a la televisió pública italiana, la RAI, on va mostrar la seva oposició al videoarbitratge. «Em portaria mitja hora explicar per què no resol els problemes, els mou, estic en contra del VAR, crec que és una merda», va criticar.

Notícies relacionades

L’antic jugador de França i la Juventus sempre va estar en contra del VAR mentre va ser president de la UEFA. El mes d’octubre passat va finalitzar la suspensió que li impedia desenvolupar qualsevol activitat relacionada amb el futbol. «Als 64 anys –va afegir Platini en el programa televisiu– encara tinc l’oportunitat de fer una última aventura, però no em vull equivocar i he de pensar-ho». 

Platini es va convertir en president de la UEFA el 2007, però la corrupció va precipitar la seva caiguda i una suspensió per quatre anys que va finalitzar fa quatre setmanes. «A la FIFA no em volien com a president perquè volia defensar el futbol, i era l’únic exjugador que podia convertir-se en president», va dir. I va afegir que no té cap tipus de contacte amb Gianni Infantino, actual president de la FIFA.

Temes:

VAR UEFA FIFA