curiós reforç

L'Andorra fitxa el nebot de Shakira

Tarik Antonio Mebarak té 18 anys, juga de defensa, llueix el número 3 de Piqué, el propietari del club, i ara per ara actuarà en el conjunt filial

sobrino-pique

sobrino-pique

1
Es llegeix en minuts

El FC Andorra ha fitxat per al seu conjunt filial el futbolista Tarik Antonio Mebarak, nebot de Shakira, la parella de Gerard Piqué, el propietari del club, segons informa ’El Periódic d’Andorra’ en l’edició d’aquest dimarts. El jove futbolista, de nacionalitat colombiana com la seva tia i de només 18 anys, ja ha debutat amb l’Andorra B, davant del Rialp, de Quarta Catalana, duel que va guanyar el conjunt del país pirinenc per 4-1. 

Notícies relacionades

El futbolista ja ha realitzat alguns entrenaments amb el primer equip, a les ordres de Gabri García. El FC Andorra ocupa actualment la segona plaça de la taula del grup tercer de la Segona Divisió B, a dos punts del Lleida Esportiu i empatat amb el Sabadell. Curiosament, Mebarak juga de defensa com Piqué i llueix el mateix dorsal, el número tres. Segons ha fet constància, l’ha vist jugar diverses vegades alCamp Nou, coincidint amb visites a la família a Barcelona. 

Actualment Mebarak no tenia equip. Anteriorment, havia militat en el Junior de Barranquilla i el Santa Fe de Bogotà. També va estar entrenant a Espanya i als Estats Units, amb el Miami Soccer Club. Abans d’anar-se’n de Colòmbia va indicar a les xarxes socials que «hi ha cicles que es compleixen i d’altres que acaben; a la meva curta edat he après a aconseguir el que un més vol a la vida, però per a això he de complir un procés ple de cicles, saber moure’s i esperar».  La família Mebarak, afegeix el diari andorrà, s’ha implicat en el projecte liderat per Piqué. De fet, es va poder veure durant la temporada passadaShakira acompanyant la seva parella com a espectadora en un partit del FC Andorra.