decisió oficial

Caminero, acomiadat del Màlaga

L'exfutbolista ocupava el càrrec de director esportiu del club andalús, que ocupa posicions de descens a Segona B

ENTRENAMIENTO REAL VALLADOLID, 13 FEBRERO 08

ENTRENAMIENTO REAL VALLADOLID, 13 FEBRERO 08 / MIGUEL ANGEL SANTOS

1
Es llegeix en minuts

 El Màlaga va destituir el director esportiu José Luis Pérez Caminero, segons va anunciar aquest dilluns el club en un comunicat, en què va assegurar que «no és convenient que continuï ocupant el càrrec» a causa del «rumb que està prenent l’entitat». 

Caminerova arribar a l’estiu del 2018 al Màlaga, després que l’equip baixés a Segona Divisió, substituint l’argentí Mario Husillos, que va deixar el càrrec.  El que va ser director esportiu de l’Atlètic va construir una plantilla per intentar tornar a Primera Divisió, però el conjunt blanc-i-blau va ser eliminat en l’eliminatòria d’ascens pel Deportivo. 

Límit salarial

Notícies relacionades

Els problemes econòmics per continuar a Segona es van augmentar i el límit salarial imposat per LaLiga va impedir que el Màlaga pogués inscriure diversos jugadors, com per exemple el davanter japonès Shinji Okazaki, que va rescindir el seu contracte l’últim dia del termini de fitxatges per comprometre’s amb l’Osca.

La ruptura entre el director esportiu i el president del Màlaga, el xeic Abdullah al-Thani, era palpable i ha comportat la destitució, tot i que encara li quedava l’actual temporada i una altra més de contracte. 

Temes:

Màlaga CF