PATEIX UNA LESIÓ MUSCULAR

Neymar estarà un mes de baixa per una lesió muscular

L'estrella, que només va jugar 12 minuts amb el Brasil, confia a reaparèixer davant el Madrid el 26 de novembre en la Champions

Pateix «una lesió de grau dos al bíceps femoral» de la cama esquerra, que farà que es perdi sis partits

marcosl50385747 topshot   correction   brazil s forward neymar  c  leaves th191014182116

marcosl50385747 topshot correction brazil s forward neymar c leaves th191014182116 / ROSLAN RAHMAN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després d’un gran inici de temporada amb el PSG, firmant quatre gols en els seus cinc primers partits, Neymar ha tornat a lesionar-se. Va ser amb la selecció brasilera. Només va jugar 12 minuts en l’amistós contra Nigèria a Singapur (1-1). El davanter era en l’onze inicial, però poc després d’haver començat el partit va notar unes molèsties musculars a la cama esquerra i va haver de ser substituït.

Ara, després d’haver sigut sotmès a diverses proves mèdiques, el PSG ha confirmat que Neymar pateix «una lesió de grau 2 al bíceps femoral de la cama esquerra», i per això haurà d’estar «quatre setmanes de baixa» en funció de com evolucioni aquest problema físic.

Neymar li faran més proves d’aquí a una setmana per verificar l’evolució d’aquesta inoportuna lesió muscular que el frena en sec en el seu excel·lent retorn després d’un agitat estiu, en què es va frustrar la seva tornada al Camp Nou com ell pretenia.

Notícies relacionades

De moment, l’estrella es perd el retorn a la Lliga de Campions en el doble duel amb el Bruges, a més de quatre partits de la Lliga francesa, entre els quals hi ha el clàssic contra l’Olympique de Marsella corresponent a la jornada 11, que es disputarà el pròxim 27 d’octubre al Parc dels Prínceps (21.00 hores).

Sense Cavani i sense Mbappé

El gran objectiu de Neymar és, per tant, reaparèixer el 26 de novembre en la cinquena jornada de la Champions quan el PSG visiti el Bernabéu (21.00 hores) per enfrontar-se al Madrid de ZidaneTuchel, el tècnic de l’equip parisenc, també té a la infermeriaMbappé i Cavani.

Temes:

PSG Neymar