LA CRISI BLANC-I-BLAVA

Gallego: «Estic il·lusionadíssim i convençut de tirar això endavant»

Machín encapçala la llista de possibles substituts si Chen Yansheng acomiada Gallego

rpaniagua43033383 graf9735  girona  22 04 2018   el entrenador del girona fc  191006181155

rpaniagua43033383 graf9735 girona 22 04 2018 el entrenador del girona fc 191006181155 / Robin Townsend

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua

La nova patacada de l’Espanyol va deixar molt tocatGallego, que podria deixar de ser entrenador del club periquito en les pròximes hores. Si es produeix el relleu el més ben col·locat és Pablo Machín, l’extècnic del Girona que va ser acomiadat delSevilla la passada temporada. La cúpula, comandada per Chen Yansheng, prendrà la decisió final. A més del tècnic sorià, que és ara mateix el candidat número u a la banqueta, s’han estudiat noms com AbelardoFrancisco Javi Gracia

Gallego va marxar disconforme aquest diumenge amb la derrota, però no va ser excessivament dur amb els seus homes. «Fins al gol vam ser dominadors absoluts de la situació. Teníem controlat el Mallorca, vam jugar ambl’ansietat d’ells. Ens va faltar ser més agressius en l’atac. A partir de l’1-0, l’equip es va ensorrar. Ens vam recuperar a la segona part, però ens vam trobar amb el segon gol i ja va ser més complicat», va valorar Gallego.

«Un partit correcte»

Notícies relacionades

Qüestionat per la seva possible destitució, va utilitzar el clàssic discurs d’aquest tipus de moments. «No perdo ni un segon en aquestes decisions. Veig la unió que hi ha, és qüestiód’insistir. Estic il·lusionadíssim i convençut de tirar això endavant», va proclamar l’entrenador.

Gallego dona instruccions als seus jugadors, aquest diumenge a Palma de Mallorca / RCDE

«Només puc retreure a l’equip que va faltar agressivitat a dalt i contundència en defensa. No estic satisfet perquè hem perdut 2-0, l’equip ha de generar més i que li arribin menys, però sí que hem fet un partit correcte per no encaixar aquest resultat», va concloure.