MAN. CITY - WOLVES (0-2)

L'exblaugrana Adama Traoré noqueja el City de Guardiola

Dos gols de l'extrem de l'Hospitalet tomben el campió, que es queda a 8 punts del Liverpool

jmexposito50272397 wolverhampton wanderers  spanish striker adama traore celebr191006165949

jmexposito50272397 wolverhampton wanderers spanish striker adama traore celebr191006165949 / LINDSEY PARNABY

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

El Liverpool s’escapa en la Premier. El Manchester City ha perdut aquest diumenge al seu camp contra el Wolverhampton (0-2) i veu com els ‘reds’ es distancien ja a vuit punts. Dos gols d’Adama Traoré, l’extrem de l’Hospitalet de Llobregat criat al planter del Barça, van deixar fora de combat l’equip de Pep Guardiola, que en els anteriors 42 partits a casa només s’havia quedat una vegada sense marcar.

Dos contraatacs en el tram final del partit van provocar la tercera punxada del vigent campió en vuit jornades de la Premier. Guanyar era vital per a l’equip celeste després de la soferta victòria del líder aquest dissabte (va guanyar el Leicester de penal en el temps afegit per 2-1), però l’equip de Nuno Espírito Santo, que la setmana passada va sortir del descens, va tallar les ales al City.

Dos contraatacs letals

Notícies relacionades

Un xut al travesser en una falta directa llançada per David Silva (m. 66) ha sigut la millor ocasió del City, que quan buscava desesperadament el gol no ha pogut evitar un contraatac conduït per Raúl Jiménez i ben resolt per Adama (m. 79). Els deu minuts de setge finals no van tenir premi per als locals, que una altra vegada al contraatac van encaixar el segon gol d’Adama (m. 93).

El City manté la segona plaça, però amb 16 punts es queda a 8 de l’immaculat inici del Liverpool (24 de 24).