Espanya no pot seleccionar Ansu Fati per a la sub-21

«Simplement no és seleccionable», ha assenyalat l'entrenador Luis de la Fuente

rozas50039274 graf8227  barcelona  24 09 2019   el delantero del fc barcel190924232754

rozas50039274 graf8227 barcelona 24 09 2019 el delantero del fc barcel190924232754 / Alberto Estevez

1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

El seleccionador espanyol sub-21 Luis de la Fuente va comparèixer davant dels mitjans de comunicació després de donar la llista de 23 convocats per als partits contra Alemanya el 10 d’octubre i Montenegro el 15, en què no hi ha la jove irrupció del Barcelona, Ansu Fati, a qui valorarà «quan pugui ser seleccionat».

«No hi és perquè de moment no pot ser seleccionat. Quan ho pugui ser el valorarem. No conec els detalls legals, simplement no és seleccionable. Això és tot. Qualsevol jugador que sigui seleccionable és susceptible de venir», va declarar l’entrenador sobre si havia valorat comptar amb Fati per a la seva llista.

De la Fuente no es va voler pronunciar més sobre el jove jugador de 16 anys, nascut a Guinea Bissau, que està pendent de rebre el vistiplau de la FIFA per poder jugar amb la selecció espanyola, i es va centrar en els 23 convocats, dels quals espera que juguin més als seus respectius equips.

«Van apareixent jugadors. Som uns afortunats pels futbolistes espanyols que tenim. Crec que ocupem totes les demarcacions, el que fa falta és que juguin més», va dir.

Notícies relacionades

Una falta de minuts que pateix Dani Martín al Betis, però que té la confiança absoluta del cos tècnic per ser titular a la sub-21: «Respectem les decisions que prenen els clubs. Intentem seleccionar els jugadors que poden rendir millor. És un jugador de total confiança per a nosaltres, l’ideal seria que juguessin molts més partits, però cadascú té la seva situació particular al seu club», va declarar a Efe.

A més, De la Fuente no es va mostrar preocupat perquè una de les estrelles de la sub-21, Dani Olmo, pugui entrar en les convocatòries de l’absoluta: «De moment està amb nosaltres, està encantadíssim i està complint el seu procés de formació. Té molt futur i tampoc és incompatible que pugui estar amb l’absoluta i estar amb nosaltres. No ens preocupa, tant de bo hi hagi més jugadors en la seva situació», va assegurar.