«ENTENC ELS XIULETS»

Gallego: «No em sento gens qüestionat»

El tècnic de l'Espanyol no tem pel seu futur, malgrat que ha caigut a la zona de descens

«He d'insistir per veure si encertem bé la tecla, ens penalitzen molt els errors», afirma

marcosl49994099 barcelona  spain   september 22  david gallego  manager of e190922162912

marcosl49994099 barcelona spain september 22 david gallego manager of e190922162912 / Alex Caparros

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

L’Espanyol no aixeca cap. Cada vegada es posen pitjor les coses per a l’equip de David Gallego, que amb la derrota a casa seva davant la Reial Societat (1-3) ha baixat a la zona de descens. «No, no em sento qüestionat per res», ha dit el tècnic després d’encadenar la tercera ensopegada a casa. Tot just suma quatre punts, els mateixos que el Mallorca, que ha perdut al camp del Getafe.

«Ens ha penalitzat una altra vegada un error individual», s’ha lamentat Gallego. «Em preocupa, em preocupa. He d’insistir per veure si encertem bé la tecla», ha dit després el tècnic de l’Espanyol. «Hem d’entrar molt millor en els partits», ha afegit.

«Hem de ser molt autocrítics, no podem concedir tant en l’elit» (Gallego)

Notícies relacionades

«Ens han de fer el gol, no els ho hem de donar fet », ha afirmat en to crític cap als regals defensius dels seus jugadors. «Hem de ser més fiables i contundents. Hem de ser molt autocrítics, no podem concedir tant en l’elit», ha assegurat.

«Ens penalitzen moltíssim els errors. Però no em trec responsabilitat. Jo en soc el responsable» (Gallego) 

Però la grada de l’estadi de Cornellà-el Prat es va buidar considerablement, abans fins i tot d’acabar el partit. El tercer gol de la Reial va provocar la deserció de l’aficionat periquito, que després va xiularGallego.  «Entenc els xiulets, els accepto perfectament. L’afició és legítima, ho entenc. Ho entenc i ho accepto. Ells paguen la seva entrada i opinen. Ens penalitzen moltíssim els errors. Però no em trec responsabilitat. Jo en soc el responsable».