ALABÈS - ESPANYOL (DIUMENGE, 17.00 H)

Gallego: «No és fàcil preparar el partit de l'Alabès en un dia»

El tècnic blanc-i-blau lamenta tan poc marge per al retorn a la Lliga emparedat amb el doble duel europeu amb el Zorya

«Estic desitjant que s'acabi ja el mercat», diu l'entrenador, temorós que el Bayern o el Madrid s'emportin Marc Roca

marcosl49523596 espanyol s david gallego waves before the start of a 1st leg190824165637

marcosl49523596 espanyol s david gallego waves before the start of a 1st leg190824165637 / Joan Monfort

2
Es llegeix en minuts

David Gallego, el tècnic de l’Espanyol, està angoixat. Angoixat perquè no té temps per preparar el retorn a la Lliga amb la visita a Mendizorroza per enfrontar-se a l’Alabèsd’Asier Garitanoen la segona jornada del campionat. Angoixat perquè el duel queda emparedat entre la doble cita europea (3-1 a l’anada per als blanc-i-blaus) amb el Zorya ucraïnès que li pot permetre arribar, ara sí, a l’Europa League. Angoixat, a més, perquè el mercat continua obert fins al 2 de setembre i l’entrenador està exposat a perdreMarc Roca,una de les seves peces més importants, per qui s’han interessat el Bayern Munic i el Reial Madrid.

“No és fàcil preparar el partit en un dia”, ha admèsGallego,que va explicar que estava “satisfet” amb l’evolució del seu equip, sotmès, això sí, a un enorme estrès físic perquè porta ja cinc partits de competició oficial europea i un de Lliga, que va perdre amb el Sevilla. I l’agost encara no s’ha acabat.

Sense Iturraspe ni Pedrosa

“Tenim una plantilla àmplia, com es va demostrar dijous i com es demostrarà a Vitòria. L’equip arriba al cent per cent per competir”, va indicar el tècnic blanc-i-blau, que ha inclòs a la convocatòria de 19 jugadorsCorchia, el lateral dret arribat del Sevilla, i Pol Lozano. “Hi ha possibilitats per escollir”, va apuntar Gallego, que no tindrà Iturraspe ni tampoc Pedrosa, tots dos lesionats. ‘Pipa’ Ávila i Puado es queden a Barcelona per decisió tècnica.

Notícies relacionades

Gallegotem de l’Alabès que és “un equip sòlid, connectat a la seva afició i compromès amb l’esforç”, tot i que adverteix que l’Espanyol “arriba al partit emocionalment bé i no només per remuntar el partit de dijous a la Lliga Europa”.

“El Marc és molt equilibrat. Estic desitjant que s’acabi el mercat per centrar-nos al cent per cent en nosaltres i que no es fixin els altres” (Gallego) 

Però el que més necessita l’entrenador de l’Espanyol és que “s’acabi ja el mercat” de fitxatges. Després de la marxa de Mario Hermoso al Atlètic i de Borja Iglesias al Betis, Gallego tem perdreMarc Roca en els últims dies, sense marge de reacció. Això sí, almenys està tranquil perquè el jugador se sap mantenir al marge de tant soroll sobre el seu futur. “No, no m’inquieta. Em preocuparia si no el conegués. Però el Marc és molt equilibrat”.