Mateu Alemany continuarà com a director general del València

El viatge llampec del directiu i el president, Anil Murthy, a Singapur per trobar-se amb el propietari, Peter Lim, tanca de moment una crisi que va podia haver fet saltar Marcelino

murthy-alemany

murthy-alemany

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mateu Alemany continuarà com a director general del València, tal com s’ha decidit en la reunió que ha mantingut aquest divendres a Singapur amb el màxim accionista de l’entitat, Peter Lim, a la qual també hi va assistir el president del club, Anil Murthy. En un comunicat difós pel València s’indica que en la reunió "s’ha fet una revisió positiva i una anàlisi del funcionament de l’estructura esportiva, que continuarà sent la de les últimes temporades".

Diumenge passat es va obrir una crisi a la cúpula del club amb la possibilitat que Lim prescindís d’Alemany per discrepàncies en la política esportiva de l’entitat, fet que va donar pas a una reunió entre el director general i el president a València, abans que tots dos viatgessin aquest dijous a Singapur per reunir-se amb Lim. El València ha afegit en el comunicat que es treballarà a partir d’ara "sota la fórmula de confiança en l’organigrama professional del club i el consens fonamental amb les premisses marcades pel màxim accionista".

El club valencià ha assenyalat que després de la reunió de Singapur, que s’ha produït en un viatge llampec a aquell país de Murthy i Alemany, Lim ha reiterat a la cúpula directiva "la seva profunda il·lusió i ferm compromís a llarg termini pel projecte que lidera i el seu suport als professionals que, de manera consensuada, gestionen l’entitat". També indica que l’objectiu és "continuar avançant en l’exitós creixement d’un club que vol continuar competint entre els millors del món del futbol, amb una aposta molt ferma pels joves jugadors de talent formats en la seva acadèmia".

La continuïtat de Marcelino 

La crisi com a conseqüència de les discrepàncies va provocar llargues reunions a València durant un dia i mig entre el president del club i Alemany, fins que es va decidir que tots dos viatgessin a Singapur acompanyats pel conseller executiu, Kim Huat Koh. Des de dilluns fins aquest divendres s’ha mantingut la incertesa sobre la continuïtat d’Alemany i van ser moltes les informacions sobre si, en el cas que sortís, també acabarien abandonant l’entitat l’entrenador Marcelino García Toral i el seu equip tècnic.

Notícies relacionades

Aquesta crisi s’ha produït tot just dos mesos després que el club guanyés la Copa del Rei l’any del centenari de la seva fundació i després d’una campanya notable amb la quarta posició a la Lliga, cosa que l’ha classificat per a la pròxima Lliga de Campions, i haver arribat a les semifinals de la Lliga Europa.

Fins i tot els capitans del València es van oferir per viatjar a Singapur i entrevistar-se amb Lim per intentar influir de cara a la continuïtat d’Alemany i Marcelino a l’entitat.