el negoci del futbol

El Zamora accepta la derrota davant l'Andorra de Gerard Piqué

rp-fcandorra mblanch-17

rp-fcandorra mblanch-17 / MARICEL BLANCH

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Zamora CF ha reconegut aquest dimarts a la tarda que els mèrits esportius de l’Andorra són els que li han permès aconseguir el lloc deixat pel Reus. El club castellà també optava a la plaça de Segona B que va deixar el club de Tarragona pel descens administratiu.

El conseller delegat del Zamora CF, Alfredo Ruiz, ha declarat en roda de premsa que el conjunt blanc-i-vermell, tot i que ho ha consultat amb els seus advocats, "no es ficarà en una situació incòmoda" i accepta la decisió adoptada per la Reial Federació Espanyola de Futbol, que dilluns va concedir la plaça a l’Andorra.

Sobre això, ha assegurat que la reglamentació actual "és com és" i els "drets esportius estaven clars", ja que l’Andorra podia considerar-se a tots els efectes un club de Tercera Divisió, malgrat haver ascendit a aquesta categoria en l’última campanya, i aquest club "prevalia sobre qualsevol altre".

Notícies relacionades

Segons el parer d’Alfredo Ruiz, "la prevalença" de l’Andorra era "clara" i els membres de la Reial Federació Espanyola de Futbol han explicat al conjunt de Zamora "molt professionalment" la decisió d’adjudicar la plaça vacant al club andorrà davant els altres aspirants.

Sobre l’import de més de 400.000 euros que havien d’aportar els equips que aspiressin a pujar a Segona B, el conseller delegat del Zamora CF ha indicat que elseu equip va realitzar la transferència dels diners, però una confusió en el número de compte va fer que no arribés a temps al compte de la federació.