segona cita

Horari i on veure l'Alemanya - Espanya del Mundial femení

Les jugadores de 'la Roja' afronten el segon partit del torneig després de la victòria davant de Sud-àfrica

-FOTODELDÍA- GRAFCVA5390. LE HAVRE, 08/06/2019.- Las jugadoras de la selección española de fútbol celebran el segundo gol marcado por Jennifer Hermoso (c) a Sudáfrica durante el primer partido de ambas selecciones en la Copa del Mundo de Fútbol F que disputan en el Stade Ocean de Le Havre, Francia. EFE/Juan Carlos Cárdenas

-FOTODELDÍA- GRAFCVA5390. LE HAVRE, 08/06/2019.- Las jugadoras de la selección española de fútbol celebran el segundo gol marcado por Jennifer Hermoso (c) a Sudáfrica durante el primer partido de ambas selecciones en la Copa del Mundo de Fútbol F que disputan en el Stade Ocean de Le Havre, Francia. EFE/Juan Carlos Cárdenas / Juan Carlos Cárdenas (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Espanya té aquest dimecres a partir de les 18 hores un difícil compromís davantd’Alemanya  en el segon partit del Grup B del Mundial de futbol femení que es juga a França. El conjunt femení arriba al partit després de la victòria aconseguida davant de Sud-àfrica en la inauguració del torneig dissabte passat.

El duel davant d’Alemanya es disputa a l’Stade du Hainaut de la ciutat francesa de Valenciennes, situada al departament del Nord, al sud-oest de Lilla i a prop de la frontera amb Bèlgica. L’Alemanya - Espanya s’oferirà en directe a Gol Televisión. Aquest diari efectuarà un seguiment “online” de la trobada que començarà uns minuts abans de l’inici del duel.