En un camp municipal

Polèmica al Llançà per una 'stripper' al vestidor per celebrar el seu ascens a Segona

El club es disculpa per no haver demanat permís a l'ajuntament, ja que és un camp municipal

stripper

stripper

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un striptease d’una dona al vestidor del Club Esportiu Llançà en el marc de les celebracions de l’ascens a Segona Divisió Catalana ha portat que el club emeti un comunicat de disculpa davant les persones que s’hagin sentit ofeses per l’espectacle. La polèmica, en unes instal·lacions municipals,  la va destapar el 'Diari de Girona'.

El club atribueix la contractació dels serveis de la noia a "un regal que va fer una persona" a títol individual, sense que l’entitat esportiva hi intervingués "en cap cas". El secretari de l’equip de futbol, Francesc Romero, va ser qui va contactar amb la dona prèviament. Malgrat que s’ha disculpat amb l’alcalde del municipi, remarca que l’únic error, per a ell, va ser no haver demanat permís prèviament a l’ajuntament.

Notícies relacionades

"Des del CE Llançà voldríem demanar disculpes si en algun moment algú es va sentir ofès pels fets que van ocórrer als vestidors una vegada finalitzat el partit del primer equip", ha remarcat el club en un comunicat.

A més, el club afegeix que "en cap moment es va fer amb ànim d’ofendre ningú, sinó amb motiu de celebració per l’ascens a Segona Catalana". Finalment, el comunicat reitera la petició de disculpes "algú s’ha sentit ofès".