L'ACTUALITAT BLANC-I-BLAVA

Rubi rebutja la proposta de l'Espanyol i apunta al Betis

El tècnic podria convertir-se en les pròximes hores en nou tècnic verd-i-blanc

rpaniagua46188275 cornella el prat     08 12 2018   deportes       rubi en la 190528212739

rpaniagua46188275 cornella el prat 08 12 2018 deportes rubi en la 190528212739 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua

Joan Francesc Ferrer, 'Rubi', està a punt de canviar l’Espanyol pelBetis. El tècnic català, artífex de la notable temporada que ha portat els periquitos a Europa 12 anys després, ha rebutjat la proposta de renovació de l’Espanyol i, tret de gir imprevist, no complirà l’any de contracte que li quedava amb els blanc-i-blaus. La suculenta oferta del club verd-i-blanc és irrefusable

Tot i quel’Espanyol  ha intentat retenirRubi amb una millora de contracte, l’excel·lent proposta econòmica del Betis pesa massa. A Sevilla succeiriaQuique Setién, que va abandonar el Villamarín després d’un convuls final de curs marcat per les crítiques de l’afició. L’equip andalús va acabar 10è en la Lliga, tres llocs per darrere de l’Espanyol. 

Tres milions bruts

Al Betis Rubi triplicaria el seu sou. Cobraria més de tres milions d’euros bruts per campanya. Com va passar amb Setién, l’entitat andalusa ha ofert un contracte de tres temporades al tècnic de Vilassar (dos més un d’opcional). Rubi ja ha comunicat la seva decisió a Chen Yansheng a través de videoconferència. 

Notícies relacionades

No seria la primera vegada que Rubi abandona un projecte després d’un any d’èxit. Ja va deixar l’Osca  després d’ascendir-lo a Primera per tornar a l’Espanyol. Ara canviaria l’entitat blanc-i-blava per un Betis que també ha sondejat altres tècnics, com Lopetegui Blanc abans de decantar-se definitivament per Rubi, avalat pel vicepresident esportiu, Llorenç Serra Ferrer, que ja el va voler fitxar fa sis anys per dirigir el Mallorca.

David Gallego, el tècnic del filial, seria el preferit de la plantilla per succeir Rubi. Els jugadors, molt tocats per la imminent sortida del preparador, recolzarien la continuïtat en l’estil que suposaria Gallego. Pablo Machín Quique Setién també apareixen entre els candidats. 

Temes:

Espanyol