petició rebutjada

La jutge resol a favor del Cornellà, que jugarà el 'play-off'

El Terol havia reclamat per una alineació indeguda del conjunt català en l'última jornada de Lliga

cornella

cornella

1
Es llegeix en minuts

La jutge de Competició de la RFEF, Carmen Pérez González, ha decidit rebutjar la reclamació del Terol, que sol·licitava sancionar el Cornellà per una presumpta alineació indeguda, i ha arxivat l’expedient. El club de Terol va interposar dilluns un recurs davant de la RFEF en el qual sol·licitava que se sancionés el Cornellà per alineació indeguda en el partit de l’última jornada de Lliga del grup III de la Segona Divisió B que va enfrontar diumenge els dos equips.

El Terol considera que el seu rival va alinear de manera indeguda Abde Damar, un futbolista juvenil que havia vist la cinquena targeta groga a la lliga i, sense complir la sanció, va jugar amb el primer equip, amb el qual, a més, va anotar el primer gol del partit disputat a Cornellà. Si el recurs hagués prosperat, el Terol sumaria 44 punts que li permetrien aconseguir la permanència en la categoria de bronze, mentre que l’Alcoià, que ha de jugar la promoció per la salvació, baixaria a Tercera i el Castelló seria el que disputaria l’eliminatòria.

El que podia passar

Notícies relacionades

A més, el Cornellà sortiria de la promoció d’ascens a Segona A i en el seu lloc hi entraria l’Espanyol B. La jutge de Competició entén que "com que es tracta d’una infracció de caràcter lleu el compliment de la qual se sotmet a l’establert en l’article 56.1 del Codi Disciplinari, en relació amb el 56.5, la sanció s’ha de complir en la pròxima temporada, amb independència que el futbolista canviï de categoria, divisió o grup. Com que la competició ha conclòs quedant pendent el compliment íntegre de la sanció".

Contra aquesta resolució, no obstant, el Terol pot interposar recurs davant del Comitè d’Apel·lació en el termini de deu dies hàbils, a comptar des del següent a la recepció de la notificació. El club aragonès ja ha informat sobre la seva intenció de recórrer.