il·lusió 'albiceleste'

Messi, convocat per a la Copa Amèrica

El 10 blaugrana encapçala, juntament amb Kun Agüero, la llista dels 23 jugadors que aniran al certamen continental que es disputarà al Brasil

"No crec que hi hagi una persona més feliç que Messi si guanya un títol amb la selecció", va expressar César Luis Menotti

convocados-de-argentina-para-la-copa-amrica

convocados-de-argentina-para-la-copa-amrica

2
Es llegeix en minuts
Iván Adler

Lionel Scaloni ha donat la llista dels 23 jugadors de l’Argentina que aniran a la Copa Amèrica 2019 del Brasil, i que tindrà com a protagonista i capità Leo Messi, que s’intentarà treure l’espina i aconseguir, per fi, el tan anhelat títol amb la selecció del seu país que li està sent tan esquiu. Els argentins comparteixen grup amb Colòmbia, el Paraguai i Qatar. El primer partit serà el 15 de juny contra la selecció colombiana.

"No crec que hi hagi una persona més feliç que Messi si guanya un títol amb la selecció. Ell està entre els més grans de la història. No li costaria gens negar-se a venir, però ho fa perquè és feliç amb l’Argentina. No vaig parlar amb ell, però estic segur que si li preguntessin si prefereix guanyar un Mundial o la Champions, diria el Mundial", va expressar César Luis Menotti, director de les seleccions nacionals de l’Associació de Futbol Argentí (AFA), en una conferència de premsa juntament amb l’entrenador Scaloni.

Un altre futbolista que està entre els convocats és Sergio Agüero. Al principi, el Kun es disputava un lloc amb Mauro Icardi però “els números parlen per si sols”, va expressar el tècnic argentí, fent referència als 32 gols en 46 partits que porta el davanter del Manchester City aquesta temporada. Està clar que el conflicte que Icardi va tenir amb l’Inter  li ha jugat en contra, ja que la seva minva futbolística és evident.

En aquest grup d’històrics que porten diversos anys amb l’'albiceleste' també hi seranÁngel di María–l’atacant del PSG ja havia sigut convocat el març per a una jornada d’amistosos, però una lesió el va marginar de les trobades–, i també Nicolás Otamendi.

Dybala, convocat

Paulo Dybala, malgrat no haver fet la seva millor campanya al Juventus, és un altre futbolista que s’ha guanyat un lloc entre els citats. El bètic Giovanni Lo Celso, de gran present en el conjunt que fins fa poc dirigia Quique Setién, va ser inclòs en la llista i fins i tot es creu que serà fix en l’onze inicial de l’Argentina al centre del camp.

Notícies relacionades

La crisi argentina a Rússia 2018 ha portat el seleccionador a convocar, un any després, 14 jugadors que no van ser a la cita mundialista. Messi, Agüero, Di María, Otamendi, Dybala, Tagliafico, Acuña, Armani i Lo Celso van ser els que sí que van disputar l’últim Mundial. 

La resta de la llista per a la Copa Amèrica, i que no van ser part de l’aventura russa són: Esteban Andrada, Agustín Marchesín, Juan Foyth, Ramiro Funes Mori, Germán Pezzella, Milton Casco, Renzo Saravia, Guido Rodríguez, Roberto Pereyra, Leandro Paredes, Rodrigo De Paul, Exequiel Palacios, Matías Suárez i Lautaro Martínez.