canvi previsible

Caparrós deixa de ser entrenador del Sevilla

El veterà tècnic continuarà lligat a l'estructura esportiva del club

zentauroepp47633556 sevilla s spanish coach joaquin caparros looks on before the190407183710

zentauroepp47633556 sevilla s spanish coach joaquin caparros looks on before the190407183710 / JORGE GUERRERO

1
Es llegeix en minuts

Joaquín Caparrós continuarà lligat al Sevilla FC la pròxima temporada, tot i que no serà l’entrenador del primer equip. El tècnic ha mantingut, aquest dimecres a l’hotel de concentració de l’equip a Tanzània, una reunió amb el president de l’entitat, José Castro, i el director general esportiu del club, Ramón Rodríguez, Monchi, en què ha quedat perfilat el seu futur, que continuarà lligat al Sevilla FC. 

 

Caparrós, que ha dirigit el Sevilla en tres etapes diferents, tancarà l’actual després del partit amistós d’aquest dijous contra el Simba SC de Dar es-Salam a l’Estadi Nacional de Tanzània. A partir de la temporada 19-20, "el tècnic ocuparà un lloc de rellevància en l’organigrama esportiu del Sevilla FC, que encapçala Monchi", indica un comunicat del conjunt andalús. 

Notícies relacionades

 

L’entrenador, de 64 anys, ha dirigit un total de 510 partits de Primera Divisió (167 amb el Sevilla) i és el tècnic que més vegades s’ha assegut a la banqueta de l’equip sevillista en tota la seva història en partits oficials, 241, per davant d’Emery (205) i de Manolo Cardo (200). Igualment, ha superat el basc en nombre de victòries (111) i queda només per darrere de Ramón Encinas (116). El club sevillà no ha comunicat, de moment, qui serà el substitut. Aquesta temporada va reemplaçarPablo Machín després d’haver sigut destituït.