CANVIS A MONTILIVI

Eusebio se'n va del Girona i renuncia a l'any de contracte que li quedava

El tècnic dona per liquidada la seva etapa després de consumar-se el descens a Segona Divisió

marcosl48126535 graf9968  girona  12 05 2019   el entrenador del girona euse190517190527

marcosl48126535 graf9968 girona 12 05 2019 el entrenador del girona euse190517190527 / David Borrat

1
Es llegeix en minuts
Jordi Danés

No havien passat ni 48 hores des de l’últim partit de Lliga, derrota a Mendizorroza (2-1), queEusebio Sacristán anunciava la seva renúncia al càrrec d’entrenador del Girona, una vegada consumat el descens a Segona Divisió. El tècnic abandona la banqueta de Montilivi al no complir l’objectiu pactat. Va posar el seu càrrec a disposició de la directiva que presideix Delfi Geli i aquesta l’hi va acceptar. 

No només se’n va Eusebio sinó que també renuncia a l’any de contracte que li quedava amb el Girona. A més, el club ha volgut "agrair la implicació i compromís" del tècnic, com el dels seus ajudants (Onésimo SánchezJuan Carlos AndrésGerardo Izaguirre i Aitor Unzué).

Francisco, Bielsa, Poyet....

Notícies relacionades

Tots abandonen Montilivi, renunciant a aquella temporada addicional que tenien pactada. Ara, Quique Cárcel, el director esportiu del Girona, inicia la recerca del successor d’Eusebio per pilotar el nou projecte de l’equip amb l’objectiu de tornar la temporada que ve a Primera.

Ara per ara, Cárcel no ha donat cap pista sobre l’elegit, tot i que ja circulen diversos noms. Francisco, el tècnic que ha tingut l’Osca en el tram final de la temporada a Primera, Marcelo Bielsa, l’actual entrenador del Leeds que s’ha quedat sense ascendir a la Premier al ser eliminat pel Derbi County de Frank Lampard, i Gustavo Poyet,  que va dirigir el Betis i Girondins de Burdeus, entre altres equips, són alguns dels candidats, segons ha avançat Catalunya Ràdio.

Temes:

Girona FC