03 des 2020

Anar al contingut

desastre esportiu

Scariolo descarta que Pau Gasol arribi al Mundial de la Xina

El Periódico

Scariolo descarta que Pau Gasol arribi al Mundial de la Xina

Darren Abate

Sergio Scariolo, seleccionador d’Espanya i entrenador adjunt dels Raptors de Toronto, es va mostrar desolat per la lesió de Pau Gasol. L’italià descarta, en conversa amb el diari As, l’interior dels Milwaukee per al Mundial de la Xina del setembre que ve. Gasol va ser operat d’un peu la setmana passada. “És un cop dur, aquesta baixa, és un històric; i en termes de lideratge, molt més”, va dir el tècnic. 

“Aquesta setmana he mirat el Pau més com a seleccionador que com a rival –va indicar Scariolo–. Per a nosaltres, el Pau és importantíssim. Serà una baixa tremenda. Els que estimem el Pau el recolzem i sabem que ha pres la millor decisió. Només puc desitjar-li que la seva recuperació sigui perfecta. El Pau no només volia estar bé, sinó competir”.

El Mundial de la Xina es disputa a partir del 15 de setembre. Ara, la responsabilitat màxima a la pista passa a Marc Gasol. Aquest diumenge passat, el germà del Pau va ser un dels protagonistes clau en la classificació dels Raptors per a les finals de la conferència Est.

Temes: Pau Gasol