«DONARÉ MOLTA GUERRA»

Joaquín Caparrós revela que pateix leucèmia crònica

L'entrenador del Sevilla explica que la malaltia no l'afecta per desenvolupar la seva professió

9159900c-8668-49b8-ad88-7929bddd0a7f-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Els rumors estaven creixent en les últimes hores i Joaquín Caparrós ho va confirmar en la roda de premsa posterior al partit al Nou Zorrilla. L’entrenador del Sevilla pateix una leucèmia crònica, una malaltia que, segons va dir, no li impedirà continuar a la banqueta. “Donaré molta guerra”, ha assegurat el tècnic.

Sabeu que em bull la sang vermella, però hi ha hagut una enganxada entre la sang vermella i la blanca. La sang blanca ha volgut equilibrar la vermella i m’han dit que tinc una leucèmia crònica”, ha explicat el tècnic d’Utrera, en una definició molt gràfica de la malaltia (la medul·la òssia produeix massa glòbuls blancs).

Notícies relacionades

“No m’impedeix per a la meva professió, estic fent vida normal. Vull disfrutar de la meva professió. No tinc cap temps de tractament, perquè es quedi tot el món tranquil, i dono les gràcies al president i al director esportiu per aquesta oportunitat d’estar una altra vegada com a entrenador. Amb els cinc sentits i més endollat que mai”, ha explicat el tècnic d’Utrera després de veure guanyar el Sevilla a Pucela (0-2) en el seu quart partit en la banqueta després de destituir Pablo Machín, cosa que manté els sevillistes a un punt de l’última plaça de Champions, que segueix en poder del Getafe.

El cas de Berizzo

La temporada passada el Sevilla va viure una situació similar amb Eduardo Berizzo, que va haver de ser operat d’un càncer de pròstata, poc abans de ser destituït pels mals resultats, la qual cosa va reportar dures crítiques cap al club. Caparrós ha afegit que amb l’anunci vol evitar més comentaris i que no tornarà a parlar d’aquest assumpte.