FINAL DE CICLE

Monchi abandona la Roma

La sortida del director esportiu coincideix amb l'arribada al club com a entrenador de Claudio Ranieri

monchi

monchi / Andrew Medichini (AP)

1
Es llegeix en minuts

El tècnic espanyol Ramón Rodríguez Verdejo, ‘Monchi’, ha arribat aquest divendres a un acord amb la Roma per rescindir el seu contracte com a director esportiu del conjunt de la capital italiana, després d’exercir aquest càrrec des de l’abril del 2017. "L’AS Roma i Monchi arriben a un acord per rescindir de manera consensuada el seu vincle de treball", es llegeix en el comunicat oficial difós per l’equip romà.

Monchi, exdirector esportiu del Sevilla, se’n va de la Roma després d’un any i mig i amb les històriques semifinals de la Lliga de Campions de l’any passat com a millor resultat. 

La causa de la sortida

La sortida del tècnic andalús es deu precisament a la contractació que s’ha fet aquest divendres de Claudio Ranieri, que serà el nou entrenador de la Roma, en substitució del destituït Eusebio Di Francesco, després de passar el reconeixement mèdic en una clínica romana.

L’entrenador italià estava sense equip després de ser destituït del Fulham anglès i dirigirà la Roma, cinquè classificat en la Serie A (Primera Divisió), almenys fins al final d’aquesta temporada. Serà la segona etapa de Ranieri a l’equip romanista, després d’entrenar-lo del 2009 al 2011 i quedar a tocar del títol de lliga el 2010, finalment conquerit per l’Inter de Milà del portuguès José Mourinho.

Un entrenador romà

Notícies relacionades

Nascut al cèntric barri de Testaccio (Roma) el 1951, Ranieri va aconseguir el seu millor èxit de la seva carrera amb el Leicester, al qual va conduir fins a la històrica conquesta de la Premier League del 2016. L’any anterior, l’equip anglès havia aconseguit la permanència en l’última jornada.

A la Roma substituiràDi Francesco, destituït després de l’eliminació en els vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Porto. L’equip de la capital també va ser eliminat en els quarts de la Copa Itàlia amb un humiliant 7-1 davant del Fiorentina.