càstig a l'argentí

Multa de 20.000 euros a Simeone per haver-se tocat els genitals

La UEFA només multa econòmicament el tècnic blanc-i-vermell, que podrà seure a la banqueta en la tornada davant de la Juventus

los-huevos-de-simeone

los-huevos-de-simeone

1
Es llegeix en minuts

Diego Pablo Simeone, tècnic de l’Atlètic, ha sigut sancionat amb una multa de 20.000 euros per "conducta inapropiada" en el partit d’anada dels vuitens de final que el conjunt blanc-i-vermell va disputar davant la Juventus. El Comitè de Disciplina de la UEFA va obrir un procediment disciplinari al tècnic de l’equip blanc-i-vermell després que, dirigint-se a la graderia, es toqués els genitals per celebrar el primer gol que el seu equip va marcar al campió italià.

Notícies relacionades

L’organisme va tenir en compte les al·legacions que va presentar el club espanyol i no li va imposar cap partit de suspensió, així que podrà seure a la banqueta dimarts al Juventus Stadium en el partit de tornada. L’Atlètic afronta el partit contra la Juve amb un avantatge de 2-0.

D’altra banda, el club madrileny ha sigut multat també amb 38.000 euros per bloquejos als accessos a la graderia i llançament d’objectes. La Juventus també haurà de pagar una multa de 30.000 euros per haver demorat l’inici del matx i el seu tècnic, Massimiliano Allegri, és advertit de sanció per aquesta raó.