protesta madridista

El Madrid amenaça d'abandonar la Lliga ACB

El conjunt de Florentino Pérez continua molt enfadat, mostra l'enuig a les xarxes socials i diu que consultarà els socis

GRAF9311. MADRID, 17/02/2019.- El jugador del Barcelona Lassa Ante Tomic, tras la final de la Copa del Rey de baloncesto ante el Real Madrid disputada este domingo en el WiZink Center. EFE/Mariscal

GRAF9311. MADRID, 17/02/2019.- El jugador del Barcelona Lassa Ante Tomic, tras la final de la Copa del Rey de baloncesto ante el Real Madrid disputada este domingo en el WiZink Center. EFE/Mariscal / Mariscal (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El Reial Madrid vol preguntar als seus socis si decideix abandonar la Lliga ACB com a mesura de protesta després de la final de la Copa del Rei que el conjunt blanc va perdre contra el Barça aquest diumenge, a causa de l’última i polèmica jugada del partit que va atorgar finalment el títol al conjunt blaugrana després d’un partit molt disputat. Mentrestant, el club ha mostrat l’enuig a través del compte oficial de Twitter de la secció de bàsquet.

Notícies relacionades

Aquestes van ser les paraules del director esportiu de la secció blanca, Juan Carlos Sánchez, pronunciades després de la final i visiblement enfadat per haver perdut el títol a causa d’un tap: "No ens podem quedar callats després de dos errors en dos anys". Segons avancen els diaris esportius de Madrid, l’entitat que presideix Florentino Pérez (que també estaria molt enfadat per la jugada final del partit) sol·licitarà a l’ACB que emeti una nota pública en què reconegui l’error en la jugada final. 

No és la primera vegada que el Madrid amenaça d’abandonar la màxima competició espanyola de bàsquet. Així ho va fer el 2015, descontent pel calendari i l’exigència de l’Eurolliga. L’enuig blanc coincideix també amb algunes decisions en el terreny futbolístic que, al seu entendre, l’han perjudicat.