Un està greu

Brutal baralla entre ultres de la Lazio i del Sevilla, amb dos espanyols apunyalats | Vídeo

La batalla campal, al centre de Roma, va involucrar més de 40 persones

pelea-futbol / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Quatre persones, dos d’elles espanyoles, van resultar ferides aquest dimecres en una baralla entre ultres de la Lazio i del Sevilla al centre de Roma, on els dos equips s’enfrontaran aquest dijous en l’anada dels setzens de final de la Lliga Europa, segons informen els mitjans locals.

La baralla va passar entorn de les 21.30 hores al carrer Leonina, a poca distància del Colosseu, i quatre persones, dos espanyols, un americà i un anglès, van resultar ferides per arma blanca, asseguren aquestes fonts.

Els quatre ferits han sigut traslladats a l’hospital Spirito Santo, on un d’ells es troba greu.

La baralla va involucrar més de 40 persones i algunes d’elles es van refugiar en bars i restaurants de la zona per posar-se fora de perill dels agressors.

Atac amb la cara coberta

Notícies relacionades

Segons les primeres reconstruccions, un grup de seguidors van atacar amb el rostre cobert i armats amb porres i ganivets unsaficionats sevillistes, que es trobaven al cèntric carrer de Roma, i van ferir un d’ells a la cama.

Són més de 2.000 els aficionats del Sevilla que van viatjar a la capital italiana per assistir al partit de dijous a l’estadi Olímpic, programat per a les 18.55 locals (17.55 GMT).

Temes:

Sevilla FC