corredor sorpresa

Raúl va córrer diumenge la Mitja de Barcelona i va fer un gran temps

L'exdavanter del Madrid va completar el recorregut amb una bona marca per sota de l'hora i mitja

GRA449. MADRID, 13/07/2016.- Raúl González, country manager de LaLiga en EEUU, durante la presentación hoy de TAG Heuer como nuevo cronometrador y patrocinador oficial de LaLiga. EFE/Javier Lopez

GRA449. MADRID, 13/07/2016.- Raúl González, country manager de LaLiga en EEUU, durante la presentación hoy de TAG Heuer como nuevo cronometrador y patrocinador oficial de LaLiga. EFE/Javier Lopez / Javier Lopez (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Raúl González va ser diumenge un més entre els 19.000 participants en la mitja marató de Barcelona, i la va completar amb un bon temps, per sota de l’hora i mitja. Als 43 anys i ja retirat del futbol, l’exdavanter madridista ja s’ha identificat diverses vegades com un amant de les proves populars d’atletisme. Quan vivia als Estats Units, per exemple, va fer l’emblemàtica Marató de Nova York.

Notícies relacionades

Ara és el responsable del futbol base del Madrid, però es va poder escapar a Barcelona per recollir el dorsal 18.690 i córrer pels carrers de la capital catalana per completar el recorregut en 1.24.17 hores i classificar-se en la posició 1.027, a un ritme molt regular d’uns quatre minuts per quilòmetre, fins i tot per sota.

En declaracions a 'Runner’s World' Raúl va afirmar a l’acabar la carrera: "M’ha agradat molt la prova, ja que el circuit era molt bo i he corregut bé". Era el seu debut a la Mitja Marató de Barcelona.