accident de tren

La maquinista morta a Castellgalí era futbolista i jugava a Segona Divisió

La Federació Espanyola i els clubs en què va militar expressen la seva consternació a les xarxes socials

Imagen del accidente en el que perdió la vida Raquel Delgado.

Imagen del accidente en el que perdió la vida Raquel Delgado. / EFE-TV

1
Es llegeix en minuts

La Federació Espanyola de Futbol ha donat aquest dilluns el seu condol a través d’un missatge a Twitter a la família de Raquel Delgado, maquinista d’un dels trens que van col·lidir a Castellgalí, i que va morir divendres passat a causa de l’impacte. La federació "lamenta profundament la mort" de la jugadora que militava en el conjunt cordovès d’Econatur La Rambla de la Segona Divisió Nacional de futbol.

El principal organisme del futbol espanyol també va mostrar la seva "solidaritat, força i afecte per a la família, amics i seguidors del club". Delgado tenia 26 anys i era natural de Còrdova, on va ser enterrada el cap de setmana passat. A causa de l’accident, aquest dilluns hi ha convocada una concentració a la ciutat de Manresa per reclamar la millora de les infraestructures ferroviàries.

Notícies relacionades

L’accident va provocar 6 persones ferides greus, 15 de ferides menys greus i 37 persones amb ferides lleus. Actualment segueixen ingressades nou persones, tres de les quals en estat greu. L’Econatur La Rambla ha mostrat també el dol per la seva mort en el seu compte oficial de Twitter.

Raquel Delgado va militar la temporada passada en la Fundació Esportiva l’Hospitalet Atlètic, que l’ha recordat en aquest vídeo d’homenatge que han pujat a les xarxes socials. La maquinista morta estava completant el període de formació i havia demanat el trasllat a Còrdova, segons diverses fonts. Procedia d’una família amb tradició ferroviària.