El 0-2 davant de l'Everton permet que els 'citizen' sumin també 62 punts

zentauroepp46854195 liverpool  england   february 06  aymeric laporte of manches190206220446

zentauroepp46854195 liverpool england february 06 aymeric laporte of manches190206220446 / Alex Livesey

1

El Manchester City ha caçat aquesta nit el Liverpool en el lideratge de la lliga anglesa. El 0-2 davant de l’Everton, en partit avançat de la Premier, permet als de Guardiola sumar la sisena victòria consecutiva. La gesta 'citizen' és sorprenent. L’avantatge que havia adquirit el Liverpool aquest hivern convidava Jünger Klopp a somiar amb la conquesta de la lliga. Des d’ahir a la nit, el City i el Liverpool comparteixen el lideratge amb 62 punts.

L’Everton, l’altre club de Liverpool, es va resistir fins al límit del descans. En el minut 46, Laporte va batre Pickford d’una rematada de cap després d’una excel·lent assistència de David Silva. El 0-1 es va mantenir en el marcador fins al minut 98, que Gabriel Jesús va resoldre (0-2).

La igualtat de punts, en qualsevol cas, és una mica tramposa ja que el Liverpool no disputarà aquesta jornada fins al pròxim diumenge davant del Manchester United a Old Trafford. El City ha avançat el partit perquè el diumenge 24 de febrer disputa la final de Copa amb el Chelsea.