DUEL DE GRANS PORTERS

Vaclik i Oblak imposen la seva llei

El txec va deixar parades imponents per sostenir el Sevilla, com també l'eslovac per aguantar l'Atlètic

marcosl46446717 soccer football   la liga santander   sevilla v atletico mad190106181350

marcosl46446717 soccer football la liga santander sevilla v atletico mad190106181350 / MARCELO DEL POZO

1
Es llegeix en minuts
Álvaro Ramírez

Fins i tot els porters van acabar firmant taules. Sevilla i Atlètic es van sostenir a les poderoses mans de Thomas Vaclik, un meta txec, de 29 anys, i de Jan Oblak, eslovac, de 25. A cada gran parada del meta sevillista replicava el porter blanc-i-vermell, embardissats tots dos en un preciós duel d’eficàcia.

Cada un, això sí, amb el seu estil. Vaclik, tot un descobriment per al sevillisme, va saber desactivar el moment decisiu de l’Atlètic en la segona part, ja amb l’1-1 al marcador. Llavors, es va plantar Griezmann davant seu. Però l’exporter del Basilea, on va brillar durant quatre anys abans que el Sevilla pagués set milions d’euros aquest estiu pel seu fitxatge, va resistir en aquest mà a mà.

Cada un amb el seu estil, però els dos porters van resultar igual de decisius i transcendents

No es va agenollar abans de temps i el tir amb l’exterior de l’estrella francesa va ser repel·lit per Vaclik amb astúcia. El porter del Sevilla encara va tenir temps per firmar una altra parada imponent en un enverinat i potent xut de Thomas des de fora de l’àrea.

Notícies relacionades

De nou, Vaclik sostenia dempeus l’estructura defensiva del conjunt de MachínOblak, fiable com de costum, tampoc va errar. Va evitar el 2-0 de Ben Yedder en la primera meitat quan l’Atlètic patia molt davant d’un gran Jesús Navas i l’eslovac va evitar també el 2-1 quan el tir de Promes estava aixecant el Sánchez Pizjuán.

Simeone, al Sánchez Pizjuán. / EFE / JOSÉ MANUEL VIDAL

"Després d’un mal primer temps vam tibar de rebel·lia" (Simeone) 

"Veient com està el Sevilla i que està bé a casa seva, crec que vam fer un partit important. Després d’un mal primer temps vam tibar de rebel·lia. Als problemes, solucions, i les vam trobar", es va felicitar Simeone després d’aquells primers 45 minuts en què es va veure superat pel Sevilla. Al final, ningú va perdre perquè Vaclik i Oblak van imposar la seva llei. Ningú va poder amb ells.