PARTIT AJORNAT

Horari i on es pot veure el Vila-real - Reial Madrid

El conjunt blanc provarà de no desmarcar-se gaire del líder de la Lliga

GRAF4006. MADRID, 02/01/2019.- Los jugadores del Real Madrid durante el entrenamiento celebrado esta mañana en la Ciudad Deportivo de Valdebebas, preparatorio del partido de LaLiga Santander correspondiente a la 17ª jornada que mañana disputan contra el Villareal.- EFE/Mariscal

GRAF4006. MADRID, 02/01/2019.- Los jugadores del Real Madrid durante el entrenamiento celebrado esta mañana en la Ciudad Deportivo de Valdebebas, preparatorio del partido de LaLiga Santander correspondiente a la 17ª jornada que mañana disputan contra el Villareal.- EFE/Mariscal / Sebastián Mariscal (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El Vila-real i el Reial Madrid centren aquest dijous l’atenció futbolística a la Lliga espanyola, ja que els dos conjunts s’enfronten en el partit que tanca la jornada 17, ja que es va haver d’ajornar perquè els blancs havien de disputar el Mundial de clubs. El partit es disputa a l’estadi de la Ceràmica de Vila-real a partir de les 21.30 hores i podrà seguir-se a la televisió com el Partidazo de Movistar+.

El conjunt de Santiago Solari provarà de puntuar en terres valencianes per no perdre d’aquesta manera la posició al capdamunt de la classificació de la Lliga, amb el Barça al capdavant.