REFORÇ HIVERNAL

Principi d'acord entre Cesc i el Mònaco, segons 'L'Équipe'

L'amistat amb el tècnic del club, Henry, vital per a l'arribada del jugador català al conjunt de la Costa Blava

cesc-fabregas

cesc-fabregas / GLYN KIRK (AFP)

1
Es llegeix en minuts

El Mònaco ha establert contacte amb Cesc Fàbregas i ha arribat a un principi d’acord amb vista a un fitxatge ràpid, els detalls del qual estan, en qualsevol cas, pendents de tancar-se amb el seu actual club, el Chelsea anglès, segons 'L’Équipe'.

El club del Principat, que viu una temporada desastrosa des del vessant esportiu –és penúltim a la Lliga francesa, en posició de descens–, vol reforçar el seu efectiu en el mercat d’hivern que acaba d’obrir-se i Fàbregas, que té contracte amb el seu actual equip encara per sis mesos, apareix com la principal carta.

Té 31 anys

El diari esportiu francès afirma que els dirigents del Mònaco han establert contacte amb el centrecampista català de 31 anys i donen "senyals de confiança que suggereixen des de fa diversos dies que l’operació és perfectament realitzable". De fet, explica que "tot i que queden detalls per solucionar amb el Chelsea, ja s’ha establert un acord entre el jugador i l’AS Mònaco per a un contracte de dos anys i mig”.

El club de la Costa Blava, no obstant, no l’espera abans de la setmana que ve i l’internacional espanyol voldria jugar aquest dimecres contra el Southampton el partit número 500 amb un equip anglès per al seu comiat oficial, una cosa que també podria passar dissabte que ve contra el Nottingham Forest.

Etapa conjunta a l’Arsenal

Notícies relacionades

En favor d’aquest possible fitxatge pesen la presència com a entrenador del Mònaco de Thierry Henry, amb qui Fàbregas va jugar a l’Arsenal del 2003 al 2007 i amb qui comparteix agent, Darren Dein, l’atractiu de la vida a la Costa Blava i de les condicions fiscals del Mònaco. Sobre la suma de l’acord en negociació, 'L’Équipe' assenyala que sembla que inclou una prima a la firma que supera els 10 milions d’euros.

El Mònaco també està buscant altres reforços, en particular, un defensa experimentat i el perfil més probable és el de Mamadou Sakho, del Crystal Palace, segons el diari esportiu.