LES REFLEXIONS DE L'ESTRELLA

Cristiano: "No estic obsessionat amb els premis individuals"

El davanter de la Juventus diu que la seva prioritat al camp és ajudar l'equip i que tornarà a jugar amb Portugal

jdomenech46377738 soccer football   serie a   juventus v sampdoria   allianz s181231125738

jdomenech46377738 soccer football serie a juventus v sampdoria allianz s181231125738 / MASSIMO PINCA

1
Es llegeix en minuts

Cristiano Ronaldo no va guanyar el premi The Best ni tampoc la Pilota d’Or el 2018 i no va anarr a cap de les dues gales, dolgut com estava per no haver revalidat els dos trofeus després de conquerir la Champions amb el Reial Madrid, segons van filtrar persones pròximes a ell. No obstant, el futbolista assegura: "No estic obsessionat amb els premis individuals".

Luka Modric va succeir el seu antic company al Madrid, ja que el centrecampista va afegir el Subcampionat Mundial amb Croàcia a la llista de mèrits. Cristiano Ronaldo nega que persegueixi les distincions individuals. "El més important és guanyar trofeus col·lectius i ajudar l’equip, i la resta és una cosa natural", diu el davanter de la Juventus, que, no obstant, va ser nomenat Sports Personality Record el 2018.

Notícies relacionades

"No sempre penso a batre rècords; treballo principalment per ajudar el club i estar en el meu millor moment", explica Cristiano en una entrevista al diari portuguès ‘Record’. "El nivell tècnic, tàctic i físic de tots els equips és millor, cada vegada és més difícil guanyar, així que he de continuar treballant intensament per mantenir-me al capdamunt".

El golejador del quadro torinès, segon a la taula de golejadors d’Itàlia, afirma que ja aconsegueix controlar els seus sentiments, tot i que l’acusació del càrrec de violació pendent als Estats Units la considera "repugnant". "No oculto que estic content quan guanyo, però no és la fi del món quan no ho faig", comenta l’estrella portuguesa, que avança que tornarà a jugar amb la selecció lusitana el 2019. La renúncia temporal després del Mundial es va deure al seu desigd’adaptar-se com més aviat millor a la nova etapa futbolística que va iniciar a Itàlia.