FINAL D'UN CICLE

Barros Schelotto no seguirà al capdavant del Boca Juniors

Després de la dura derrota davant del River a la final de la Copa Libertadores, el club 'xeneize' surt a la recerca de tècnic

aguasch46202928 boca juniors  coach guillermo barros schelotto is seen after181211111640

aguasch46202928 boca juniors coach guillermo barros schelotto is seen after181211111640 / GABRIEL BOUYS

1
Es llegeix en minuts
Iván Adler

Perdre la final del torneig sud-americà més important, la Copa Libertadores, i davant del teu etern rival, és com un punyal. Així ho va viure tothom al Boca Juniors. I més per a Guillermo Barros Schelotto, que, en el rol de tècnic, mai es va poder guanyar del tot un lloc al cor dels seguidors ‘boquenses’, tot i haver guanyat dues Lligues locals i haver arribat a una semifinal de Libertadores i a una final. Per al Boca és poca cosa.

Notícies relacionades

El cert és que a Schelotto se li acaba el vincle amb l’entitat argentina el 31 de desembre d’aquest any, i tot indica que no seguirà al capdavant de l’equip, després d’un cicle desgastat de tres anys al club.

La directiva dels‘xeneize’ja estudia noms per al seu possible substitut, i entre ells hi hauria els argentins Antonio Mohamed, recentment destituït del Celta de Vigo; i Gabriel Heinze, exdefensa del Reial Madrid i del Manchester United, entre d’altres, que actualment està dirigint el Vélez Sarsfield, equip de la Primera Divisió de l’Argentina.

Temes:

Boca Juniors