DURA LESIÓ

La maledicció de Gago: s'ha trencat tres vegades el taló d'Aquil·les en tres anys

És la tercera vegada que el migcampista del Boca es trenca el tendó d'Aquil·les, les tres en partits davant del River, i a sobre en els últims tres anys

zentauroepp46201477 gago181210160105

zentauroepp46201477 gago181210160105 / Andrea Comas

1
Iván Adler

Quan elRiver Plate anava al capdavant al marcador per 2 a 1 i faltaven pocs minuts per al final, va passar una cosa insòlita. El partit estava al seu màxim pic de drama i intensitat i Fernando Gago, migcampista del Boca, va patir la ruptura del tendó d’Aquil·les. El curiós és que és la tercera vegada que l’exjugador del Reial Madrid es trenca el tendó d’Aquil·les, les tres vegades contra el River i en els últims tres anys. A sobre, van ser per jugades desafortunades de mals moviments. És a dir, no van ser lesions provocades per algun jugador rival.

La primera vegada va ser l’any 2015 en un derbi de Lliga. Havien transcorregut només 25 segons de partit al Monumental quan 'Pintita' va fer un mal moviment i va patir la lesió al tendó.

Després de sis mesos de recuperació, Gago va tornar a les pistes al febrer del 2016 i, increïblement, dos mesos després, en un clàssic a la Bombonera es va trencar el tendó de la mateixa cama (l’esquerra) abans que finalitzés la primera part.

La tercera va ser ahir, a la cama dreta, després d’un mal moviment que va fer que l’argentí es trenqués el tendó d’Aquil·les.